Στο Πρoεδρικό Μέγαρο οι Ολυμπιονίκες – Θρίλερ με Κορακάκη: Δεν είναι προσκεκλημένη!

Γιατί θα απουσιάζει η χρυσή Ολυμπιονικής – Τι απαντά η προεδρία

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» ανέβασαν ψηλά την ελληνική σημαία θα πει σήμερα εκ μέρους της Πολιτείας αλλά και όλων των Ελλήνων ο Προκόπης Παυλόπουλος.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα υποδεχθεί τους αθλητές –τους οποίους θα συνοδεύει ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής- στη 1 μετά το μεσημέρι στο Προεδρικό Μέγαρο σε ειδική εκδήλωση για τους ολυμπιονίκες.

Ωστόσο, δεν θα είναι παρούσα η (δις) χρυσή Ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη, με το θέμα μάλιστα να εξελίσσεται σε θρίλερ και να προκαλεί μεγάλη εντύπωση.

Η Προεδρία της Δημοκρατίας –με την οποία επικοινώνησε το star.gr- απάντησε πως δεν υπάρχει κανένα θρίλερ και κανένα θέμα με την απουσία της Άννας Κορακάκη.

Όπως ξεκαθάρισε η Προεδρία, υπήρξε χθες το βράδυ επικοινωνία τόσο του ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλου όσο και του προέδρου της ΕΟΕ Σπύρου Καπράλου με τον πατέρα και προπονητή της Άννας Κορακάκη, Τάσο, ο οποίος και τους ενημέρωσε ότι η Ελληνίδα χρυσή Ολυμπιονίκης βρίσκεται στο Παρίσι. Έτσι, αποφασίστηκε να επισκεφτεί το Προεδρικό Μέγαρο μόνη της σε μεταγενέστερο χρόνο.

Την ίδια ώρα, όμως, το gazzetta.gr και το SportFM φιλοξενούν «δηλώσεις» του πατέρα της Άννας Κορακάκη, σύμφωνα με τις οποίες φέρεται να δηλώνει απογοητευμένος που δεν προσκλήθηκε η κόρη του για τη σημερινή εκδήλωση, επισημαίνοντας ότι ενημερώθηκε για την ύπαρξη εκδήλωσης από τον Τύπο.

«Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω... Νιώθω απογοήτευση, ν��ώθω ότι δέχομαι πόλεμο από παντού. Τα έχω βάλει με όλους και προφανώς πληρώνω το τίμημα γι αυτό. Πραγματικά δεν θέλω να πιστέψω ότι επί τούτου δεν προσκληθήκαμε, αλλά όσο και να προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου γι αυτό, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες. Έμαθα από δημοσιογράφους για την τιμητική εκδήλωση χθες το βράδυ και επικοινώνησα με τον πρόεδρο της ΕΟΕ, Σπύρο Καπράλο, ο οποίος θεωρώ ότι δεν ευθύνεται για όλο αυτό, όμως σίγουρα δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Γνώριζαν ότι η Άννα θα βρίσκεται στο εξωτερικό και είχαμε συνεννοηθεί στην περίπτωση που η εκδήλωση πραγματοποιηθεί πριν από την ημερομηνία που επρόκειτο να επιστρέψει, να μας ενημέρωναν εγκαίρως ώστε να είμαστε παρόντες. Νιώθω τεράστια απογοήτευση...» φέρεται να είπε ο κ. Κορακάκης, σύμφωνα με το gazzetta.gr.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top