ΦΟΥΛ για ΠΡΟΚΡΙΣΗ! Η Εθνική πόλο κατατρόπωσε τους Βραζιλιάνους και πέρασε στους «8»

Του�� έκανε σκόνη μέσα στο «σπίτι» τους

ΦΟΥΛ για ΠΡΟΚΡΙΣΗ! Η Εθνική πόλο κατατρόπωσε τους Βραζιλιάνους και πέρασε στους «8»

​Ο πρώτος στόχος επετεύχθη και η Εθνική ομάδα του πόλο ανδρών κατάφερε να κατατροπώσει τους Βραζιλιάνους μέσα στην έδρα τους και να περάσει εύκολα στους «8» του ολυμπιακού τουρνουά με 9 – 4.

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου έδειξαν πειθαρχία και μαχητικότητα και κατάφεραν να επικρατήσουν , αποδεικνύοντας ότι μπορούν να φτάσουν και στο όνειρο ενός μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

ELLADA1_551_355.jpg

Την Κυριακή στις 20:10 ώρα Ελλάδος, εκτός απροόπτου, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο πόλο θα αναμετρηθεί με την Αυστραλία και αν νικήσει θα είναι η πρώτη ομάδα στον όμιλο, που θεωρητικά σημαίνει ότι θα έχει έναν πιο εύκολο αντίπαλο στην επόμενη φάση.

Η Εθνική μας από νωρίς έδειξε αποφασισμένη να πάρει τη νίκη επί των Βραζιλιάνων, ολοκληρώνοντας το πρώτο οκτάλεπτο με 3 – 1.

Η άμυνα της ομάδας ήταν υποδειγματική, με τον Φλέγκα να βρίσκεται για μια ακόμα φορά σε εξαιρετική φόρμα, ενώ αρνητική ήταν η εικόνα του διαιτητή Ναούμοφ, ο οποίος κράτησε τους Βραζιλιάνους μέσα στο παιχνίδι, ακυρώνοντας μέχρι και γκολ, με το σκορ να πηγαίνει στο 4 – 2 με τη λήξη του ημιχρόνου.

GREECE3.jpg

Οι παίκτες πάντως της Εθνικής πόλο δεν έχασαν την αυτοσυγκέντρωσή τους και το πείσμα τους για την πρόκριση με τον Δερβίση και τον Δελακά να κάνουν το 6 – 2, ενώ με το δεύτερο τέρμα του Γούνα διατήρησε το +4 (7-3).

Τελικά τα γκολ των Δερβίση που αποχώρησε μετά από τρεις αποβολές και Φουντούλη με πέναλτι διαμόρφωσαν το 9 – 4 και επισφράγισαν τη νίκη της ελληνικής ομάδας.

Οκτάλεπτα: 1-3, 1-1, 2-3, 0-2.

Ελλάδα: Γούνας 2, Φουντούλης 2, Δερβίσης 2, Αφρουδάκης, Γεννηδουνιάς, Δελακάς

Βραζιλία: Ντα Κόστα 2, Βρλιτς, Περόνε

Η βαθμολογία σε 4 αγωνιστικές:
1. Ελλάδα 6
2. Βραζιλία 6
3. Ουγγαρία 5
4. Σερβία 4
5. Αυστραλία 3
6. Ιαπωνία 0.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top