Ο Ολυμπιακός «μάχεται» για μια θέση στους ομίλους του Champions League

Απέναντι στην Χάποελ Μπερ Σεβά

Ο Ολυμπιακός «μάχεται» για μια θ��ση στους ομίλους του  Champions League

Έτοιμος για το φετινό ευρωπαϊκό του ξεκίνημα είναι ο Ολυμπιακός.

Απόψε, στις 21:45, ( Novasports 2 & Novasports 2 HD), οι πρωταθλητές Ελλάδας υποδέχονται στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Χάποελ Μπερ Σεβά στο πλαίσιο του γ` προκριματικού γύρου για το Champions League. Ένας γύρος που οι πειραιώτες αγνοούσαν για πάρα πολλά χρόνια, όμως πλέον είναι υποχρεωμένοι να τον προσπεράσουν εάν θέλουν να βρεθούν πρώτα στα πλέι οφ και εν συνεχεία στη «γνώριμή» τους, φάση των ομίλων της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός καλείται να εκμεταλλευτεί τη δύναμη του κόσμου του σε αυτήν την πρώτη ευρωπαϊκή «μάχη» της νέας χρονιάς, έχοντας πρώτο και βασικό στόχο το μηδέν στην άμυνα όπως είπε και ο Βίκτορ Σάντσεθ στη συνέντευξη Τύπου.

«Αυτό που είναι πολύ σημαντικό και το πιο σημαντικό είναι να μην δεχθούμε γκολ. Να είμαστε ανταγωνιστικοί αμυντικά. Ο αντίπαλος έχει ως πλεονέκτημα τις κόντρα επιθέσεις και τις αντεπιθέσεις. Αυτό που ξέρουμε για τον αντίπαλο είναι ότι είναι μία ομάδα που δουλεύει πολύ καλά αμυντικά και έχει πλάνο και ξέρει το τι παιχνίδι πρέπει να αναπτύσσει.

Στο πρωτάθλημα είναι η ομάδα με τα λιγότερα γκολ που έχει δεχθεί και 2η καλύτερη επίθεση. Αυτό δείχνει ισορροπία. Για εμάς το πιο βασικό είναι να μην δεχθούμε γκολ και να βάλουμε όσα πιο πολλά μπορούμε. Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε και εμείς ισορροπημένοι σε άμυνα και επίθεση», επεσήμανε ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

Ο Σάντσεθ, όπως άφησε να φανεί στις τελευταίες προπονήσεις, θα ξεκινήσει με 11άδα τους Καπίνο, Φιγκέιρας, Μποτία, Σιόβα, Ντε Λα Μπέγια, Φορτούνη, Μπουχαλάκη, Μιλιβόγεβιτς, Σεμπά, Ντουρμάζ και Ιντέγε.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Μανουέλ Ντε Σόουζα από την Πορτογαλία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top