Κανένα πρόβλημα με τους 92 Ελληνες αθλητές που βρίσκονται στην Τουρκία

Συμμετέχουν στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα, στην Τραπεζούντα

​Μόνο ανησυχία προκάλεσε στην ελληνική αποστολή που συμμετέχει στην 16η Παγκόσμια Γυμνασιάδα στην Τραπεζούντα η απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία, το βράδυ της Παρασκευής, καθώς όλα τα μέλη της είναι καλά και ασφαλή.

«Είμαστε απολύτως καλά και ασφαλείς. Εδώ στην Τραπεζούντα δεν διαπιστώσαμε καμία αναταραχή, όλα είναι ήσυχα. Οι αποστολές φιλοξενείται στους ξενώνες της πανεπιστημιούπολης και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. Α��λώς οι διοργανωτές αποφάσισαν να υπάρξει μία δίωρη αναβολή και να ξεκινήσουν τα σημερινά πρωινά αγωνίσματα στις 11:00, ενώ, σύμφωνα με το αρχικό πρόγραμμα κάποια αθλήματα, όπως η κολύμβηση θα άρχιζαν από τις 09:00», δήλωσε, στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η αρχηγός της αποστολής, Μαρία Παπαδοπούλου.

Όπως επεσήμανε η ίδια, οι αρμόδιοι φορείς του ελληνικού κράτους επικοινώνησαν άμεσα μα��ί της για να παρέχουν κάθε υποστήριξη και διευκόλυνση, ενώ καταβάλλεται προσπάθεια ώστε οι 92 αθλητές και συνοδοί να μπορέσουν να επιστρέψουν στην Ελλάδα από αύριο, Κυριακή, δηλαδή μία ημέρα νωρίτερα από το προγραμματισμένο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top