Παίκτης του Παναθηναϊκού ο Λεντέσμα - Υπέγραψε για 2 χρόνια

Οι πρώτες δηλώσεις του Αργεντινού

Παίκτης του Παναθηναϊκού ο Λεντέσμα - Υπέγραψε για 2 χρόνια

​Τη φανέλα του Παναθηναϊκού θα φορά για τα επόμενα δύο χρόνια ο Κρίστιαν Λεντέσμα, που υπέγραψε το συμβόλαιό του με τους «πράσινους».

«Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Κριστιάν Λεντέσμα. Ο Αργεντινός μέσος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2018 και τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του τριφυλλιού», ανέφερε η ανακοίνωση της ομάδας, που εκδόθηκε το απόγευμα της Πέμπτης.

Γεννημένος το 1982, ο Αργεντινός εντάχθηκε στις ακαδημίες της Μπόκα Τζούνιορς και το 2001 μετακόμισε στην Ιταλία, για λογαριασμό της Λέτσε. Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Λάτσιο, ενώ το 2015 μετακινήθηκε στην Σάντος.

«Έχω μεγάλη διάθεση να παίξω και να προσφέρω στον Παναθηναϊκό. Μπορώ να υποσχεθώ ότι θα δώσω το 100% των δυνάμεών μου για τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Έχω εμπειρία 15 ετών σε υψηλό επίπεδο και πιστεύω ότι μπορώ να προσφέρω με την εμπειρία μου. Βέβαια και εγώ έχω να πάρω και να μάθω πράγματα από την ομάδα», δήλωσε, στην ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού, ο Λεντέσμα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top