Το συγκλονιστικό μήνυμα των αστέρων του ΝΒΑ για την έξαρση της βίας στις ΗΠΑ

Λεμπρόν Τζέιμς, Ντουέιν Γουέιντ, Κρις Πολ και Καρμέλο Άντονι είπαν «ως εδώ»

Το συγκλονιστικό μήνυμα των αστέρων του ΝΒΑ για την έξαρση της βίας στις ΗΠΑ

«Ως εδώ, πρέπει όλοι να κάνουμε κάτι» ήταν το μήνυμα που έστειλαν οι αστέρες του ΝΒΑ στα βραβεία των επαγγελματιών αθλητών των ΗΠΑ, ESPY.

Οι Λεμπρόν Τζέιμς, Ντουέιν Γουέιντ, Κρις Πολ και Καρμέλο Άντονι με συγκλονιστικές ομιλίες, πέρασαν το δικό τους μήνυμας για την έξαρση της βίας και τα κρούσματα πυροβολισμών που έχουν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων.

«Η βία δεν είναι κάτι καινούργιο, οι δολοφονίες δεν είναι κάτι καινούργιο όπως άλλωστε και ο ρατσισμός. Θα πρέπει να σταθούμε όλοι μαζί απέναντι σε όλα αυτά» είπε ο Κάρμελο Άντονι.

«Αποδεχόμαστε το ρόλο μας ως πρότυπα και θα προσπαθήσουμε να ενώσουμε την κοινωνία στην οποία ζούμε ώστε να δούμε τις αλλαγές που θέλουμε» είπε ο Κρις Πολ.

«Ως εδώ. Έχουμε δει αρκετά. Φτάνει πια. Σαν αθλητές πρέπει να παρακινήσουμε ο ένας τον άλλο να κάνουμε περισσότερα από όσα κάνουμε ήδη για την κοινωνία» τόνισε ο Ντουέιν Γουέιντ.

Τέλος, ο σούπερσταρ του παγκόσμιου μπάσκετ Λεμπρόν Τζέιμς είπε πως «το να λέμε ως δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για όσα γίνονται είναι απαράδεκτο. Έφτασε η ώρα να κοιτάξουμε τον εαυτό μας στον καθρέφτη και να αναρωτηθούμε τι μπορούμε να κάνουμε».

Μάλιστα, κάνοντας αναφορά και στον αξέχαστο Μοχάμεντ Άλι, τόνισε πως «πρέπει να χρησιμοποιήσουμε την επιρροή που έχουμε στον κόσμο και να αντισταθούμε σε όλα αυτά που συμβαίνουν».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top