ΒΟΜΒΑ από συνεργάτη του Σάντος: Θα γυρίσει στην Ελλάδα!

«Έχει αγάπη για τη χώρα σας, οι Έλληνες είναι σαν αδέλφια μας»

ΒΟΜΒΑ από συνεργάτη του Σάντος: Θα γυρίσει στην Ελλάδα!

Δεν πάνε παρά λίγα 24ωρα από το θαύμα του Φερνάντο Σάντος στα γήπεδα της Γαλλίας και ένας συνεργάτης του έριξε… βόμβα!

Σύμφωνα με τον Ζορζ Ρομάριο, που μίλησε στον Arena FM 89.4, ο Πορτογάλος τεχνικός αγαπάει πολύ τη χώρα μας και θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να κλείσει την προπονητική του καριέρα!

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν είχε πρόταση από την ΠΑΟΚ το 2014 πριν αναλάβει την εθνική Πορτογαλίας, είπε: «Δεν ξέρω. Δεν μπορώ να σας πω, μπορείτε να ρωτήσετε τον ίδιο. Στον Σάντος αρέσει πολύ ο ΠΑΟΚ, έχει αγάπη με τον σύλλογο, όπως και με την Ελλάδα. Είναι πολύ πιθανό πάντως να κλείσει την προπονητή του καριέρα στην Ελλάδα».

Ο ίδιος τονίζει ότι ο Σάντος έχει πολλές προτάσεις και δεν ξέρει αν θα συνεχίσει στην Εθνική Πορτογαλίας και επισημαίνει ότι αυτό που προέχει τώρα είναι… οι διακοπές!

Μιλώντας για την κατάκτηση του Euro και τους εορτασμούς στη Λισαβόνα, είπε: «Ήταν φανταστική η ατμόσφαιρα στην Πορτογαλία. Όλος ο κόσμος είναι ευτυχισμένος. Είναι οι μεγαλύτερες στιγμές του Φερνάντο Σάντος και το χαίρομαι πάρα πολύ, για μένα είναι οικογένεια, είναι σαν τον μεγάλο αδελφό μου. Είμαστε 25 χρόνια μαζί. Οι παίκτες πίστεψαν στον Φερνάντο Σάντος, κρατήσαμε μια εκπληκτική τακτική μέσα στο γήπεδο, σε όλα τα παιχνίδια και αυτό μας έφερε στην κορυφή της Ευρώπης. ο βασικό στο ποδόσφαιρο είναι να κερδίζεις. Πλέον ο Σάντος θεωρείται ο καλύτερος. Με έπαιρναν πολύ φίλοι από Ελλάδα και μας έδιναν συγχαρητήρια. Και για μένα και για τον Φερνάντο η Ελλάδα είναι δεύτερη πατρίδα μας, το ξέρετε καλό αυτό. Οι Έλληνες είναι σαν αδέλφια για μας».

Τέλος, αναφερόμενος στον τραυματισμό του Ρονάλντο, είπε πως είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου αλλά «η Πορτογαλία δεν είναι μόνο ο Κριστιάνο Ρονάλτο, είναι ομάδα και το αποδείξαμε μέσα στο γήπεδο».

Δείτε ακόμη:

Yποδοχή ΗΡΩΩΝ στον Σάντος και τους παίκτες του! ΟΛΗ η Λισαβόνα στο πόδι- ΒΙΝΤΕΟ

Όταν χόρεψε ο Σάντος: Δείτε τον προπονητή της Πορτογαλίας όπως δεν τον έχετε ξαναδεί!

Φιλί του... αέρα! Ο Γκιρτζίκης πήγε να φιλήσει τον Σάντος αλλά εκείνος τον απέφυγε- ΒΙΝΤΕΟ

Τα ελληνικά του Σάντος και το ευχαριστώ του στους Έλληνες- Τον ΑΠΟΘΕΩΣΕ η Εθνική Ελλάδος!

ΟΛΟ το Euro 2016 σε ένα ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ που αξίζει να δείτε!

Έξω φρενών η μητέρα του Ρονάλντο! Το ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ tweet της για τον τραυματισμό του γιου της-ΦΩΤΟ

Ο χρυσός σκόρερ του τελικού του Euro, Εντέρ, αφιέρωσε το γκολ στην… ψυχολόγο του!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top