Euro 2016: Η Ισλανδία δεν τα κατάφερε αλλά κέρδισε τον σεβασμό όλων- Η Γαλλία στον ημιτελικό

Κέρδισε με 5-2

Euro 2016: Η Ισλανδία δεν τα κατάφερε αλλά κέρδισε τον σεβασμό όλων- Η Γαλλία στον ημιτελικό

​Το εισιτήριο για τον ημιτελικό του Euro 2016 πήρε η Γαλλία η οποία κέρδισε με 5-2 την Ισλανδία μέσα στο Σταντ ντε Φρανς.

Οι Γάλλοι προηγήθηκαν της Ισλανδίας από νωρίς αφού στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης ο Ολιβιέ Ζιρού έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 1-0.

Επτά λεπτά αργότερα, ο Πογκμπά με κεφαλιά νίκησε τον Χάλντορσον για το 2-0 της Γαλλίας! Στο 43ο λεπτό ο Παγέ σκόραρε για τρίτη φορά στο τουρνουά και έκανε το 3-0 για τη Γαλλία.

Δυο λεπτά αργότερα ο Γκριεζμάν σκόραρε και έκανε το 4-0. Η απάντηση της Ισλανδίας ήλθε στο 56ο λεπτό με τον Σίγκθορσον που έκανε το 4-1. Ωστόσο, η χαρά τους κράτησε μόλις 3 λεπτά καθώς ο Ζιρού με κεφαλιά έγραψε το 5-1!

Στο 83ο λεπτό, οι Ισλανδοί μείωσαν σε 5-2 με κεφαλιά του Μπιάρνασον και λίγα λεπτά αργότερα ακούστηκε το σφύριγμα της λήξης του παιχνιδιού. Η ομάδα της Ισλανδίας αποθεώθηκε από τους θεατές του αγώνα, που δεν σταμάτησαν να χειροκροτούν τους παίκτες.

Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων:

ΓΑΛΛΙΑ: Γιορίς, Σανιά, Εβρά, Ουμτιτί, Κοσιελνί, Σισοκό, Πογκμπά, Παγιέ, Ματουϊντί, Ζιρού, Γκρισμάν

ΙΣΛΑΝΔΙΑ: Χάλντορσον, Σέβαρσον, Μπιάρνασον, Γκούντμουντσον, Ρ. Σίγκουρντσον, Άρνασον, Μπόντβαρσον, Γκούναρσον, Σκούλασον, Σίγκθορσον, Γκ. Σίγκουρντσον.

Τα ζευγάρια των "4" του Euro:

Τετάρτη 6 Ιουλίου (22:00): Πορτογαλία - Ουαλία

Πέμπτη 7 Ιουλίου (22:00): Γερμανία - Γαλλία

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top