Τιμήθηκαν οι παλαίμαχοι αναβάτες που έχουν γράψει Ιστορία στις ελληνικές ιπποδρομίες!

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους περισσότερα από 300 άτομα

Τιμήθηκαν οι παλαίμαχοι αναβάτες που έχουν γράψει Ιστορία στις ελληνικές ιπποδρομίες!
Οι αναβάτες που έχουν γράψει με ανεξίτηλα γράμματα το όνομα τους στην Ιστορία των ελληνικών ιπποδρομιών τιμήθηκαν σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μαρκόπουλο.

Ο "στρατηγός" Βαγγέλης Κεράτσας, ο Μαρίνος Σαντοριναίος και οι υπόλοιποι θρυλικοί Έλληνες τζόκει των περασμένων δεκαετιών είδαν επιτέλους την προσφορά τους στο άθλημα να αναγνωρίζεται.

Ο Α’ αντιπρόεδρος της ΟΠΑΠ ΑΕ, Σπύρος Φωκάς δήλωσε: «Πιστεύουμε στις ελληνικές ιπποδρομίες και στις προοπτικές ανάπτυξής τους. Δυσκολίες υπάρχουν. Από την πρώτη στιγμή όμως εργαζόμαστε σταθερά για να τις αντιμετωπίσουμε».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Φιλίππου Ενώσεως Ελλάδος, κ. Γιώργος Βαρδινογιάννης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Οι Ιπποδρομίες ΑΕ αυτά που υποσχέθηκαν τα τήρησαν, είναι ώρα και η πολιτεία να τα τηρήσει».

Παράλληλα με τη βράβευση, η εταιρία ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός ταμείου αρωγής των αναβατών με αναπηρίες που τραυματίστηκαν την ώρα της δράσης και αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης.

«Στόχος μας ήταν να βρούμε μία βιώσιμη λύση η οποία να βοηθούσε τη ζωή τους σε βάθος χρόνου. Για κάθε ιπποδρομία που γίνεται εδώ ένα ποσό θα κατατίθεται σε αυτόν τον λογαριασμό. Στο τέλος κάθε μήνα μέρος των χρημάτων θα δίνεται στους 2 αναβάτες», είπε ο Καμίλ Ζίγκλερ, πρόεδρος της ΟΠΑΠ ΑΕ.

Τέλος ο βετεράνος αναβάτης, Σταμάτης Μπάκος υπογράμμισε: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνανε, είναι εξαιρετικό το περιβ��λλον, δεν το περίμενα».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους περισσότερα από 300 άτομα που έδειξαν με το ζεστό τους χειροκρότημα ότι νέα σελίδα του αθλήματος ανοίγει για τις ελληνικές ιπποδρομίες με τις καλύτερες προοπτικές.


Δείτε το βίντεο...
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top