ΑΥΤΟΙ είναι οι 26 της «κιτρινόμαυρης» προετοιμασίας

Η αποστολή της ΑΕΚ αναχωρεί το πρωί της Τετάρτης για το Κίελτσε

ΑΥΤΟΙ είναι οι  26 της «κιτρινόμαυρης» προετοιμασίας

Με 26 ποδοσφαιριστές αναχωρεί το πρωί της Τετάρτης για το Κίελτσε η αποστολή της ΑΕΚ. Ο Τιμούρ Κετσπάγια επέλεξε να πάρει μαζί του κάποιους από τους παίκτες που ήταν δανεικοί στη περσινή σεζόν (Ανάκογλου, Ανδρεόπουλος, Ζόριτς) προκειμένου να διαπιστώσει ο ��διος αν του «κάνουν» ή όχι. Από τους νεαρούς της Κ20 ο μόνος που θα ακολουθήσει τους μεγάλους στην Πολωνία είναι ο Γαλανόπουλος.

Επικεφαλής της αποστολής θα είναι ο υπεύθυνος λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος Βασίλης Δημητριάδης και με την ομαδα θα ταξιδέψει την Τετάρτη και ο τεχνικός διευθυντης Μπρανκο Μιλοβανοβιτς. Μετά την αυριανή πρωινή προπόνηση αναχωρούν τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού επιτελείου πλην των προπονητών (γιατρός, μασέρ και φροντιστές), ενώ καθ΄οδόν βρίσκεται το πούλμαν της ομάδας μαζί με το συνοδευτικό βαν ώστε κατά την άφιξη της αποστολής να είναι όλα έτοιμα.


Στους «26» περιλαμβάνεται και ο Ρόναλντ Βάργκας, παρότι παντρεύεται σε λίγες ημέρες στο Βέλγιο και έχει πάρει ειδική άδεια. Ο άσος από τη Βενεζουέλα θα μεταβεί στο Κίελτσε για να ενσωματωθεί στην ομάδα στις 3 Ιουλίου.

Οι 26 της αποστολής: Ντούνης, Βούρας, Ανέστης, Μπάρκας, Γκάλο, Βασιλαντωνόπουλος, Μπακάκης, Ντίντακ, Τσιγκρίνσκι, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Σβάρνας, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Μάνταλος, Σιμόες, Ανάκογλου, Ανδρεόπουλος, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Πλατέλλας, Βάργκας, Ζόριτς, Μπαρμπόσα, Πέκχαρτ, Αραβίδης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top