Ταβανόπροκα Ρανιέρι: «Είμαι ο ίδιος άνθρωπος που απολύθηκε από την Ελλάδα»

Πώς πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Λέστερ

Ταβανόπροκα Ρανιέρι: «Είμαι ο ίδιος άνθρωπος που απολύθηκε από την Ελλάδα»

​Με μπηχτές για όσους επέκριναν το πέρασμά του από τον πάγκο της γαλανόλευκης αγαπημένης, αλλά και εκφράζοντας την υπερηφάνειά του, πανηγύρισε ο Κλαούντιο Ρανιέρι την ιστορική κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Λέστερ.

«Είμαι 64 ετών. Μάχομαι πολλά χρόνια και πάντα ήμουν αισιόδοξος. Πάντα πίστευα ότι θα μπορούσα να πάρω ένα πρωτάθλημα. Είμαι ο ίδιος άνθρωπος που απολύθηκε από την Ελλάδα πριν ενάμιση χρόνο και πολλοί είχαν ξεχάσει τι είχα κάνει. Είμαι αυτός που ήμουνα και στην Ελλάδα, δεν έχω αλλάξει. Το μοναδικό που μπορώ να κάνω είναι να το αφιερώσω σε όσους με πίστεψαν», τόνισε ο προπον��τής στο «Rai 3»

Παράλληλα, ο Ρανιέρι τόνισε πως θα παραμείνει στη Λέστερ και συνέχισε: «ο πρόεδρος έχει προγραμματίσει να χτίσει μια ομάδα που θα μπορούσε να μπει στο Champions League. Πρόκειται για μια σεζόν που δεν γίνεται να επαναληφθεί, την επόμενη θα πρέπει να παλέψουμε για να τερματίσουμε στην πρώτη δεκάδα του πρωταθλήματος. Πρέπει να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε σαν ομάδα».

Λίγο νωρίτερα, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ομάδας, ο προπονητής δήλωσε υπερήφανος και κατέληξε: «είμαι χαρούμενος για τους παίκτες μου, τον πρόεδρο, κάθε άνθρωπο στον σύλλογο και τους οπαδούς. Είναι ένα καταπληκτικό συναίσθημα. Ποτέ δεν περίμενα ότι θα συμβεί αυτό όταν έφτασα. Είμαι ένας άνθρωπος ρεαλιστής, ήθελα απλώς να κερδίσουμε παιχνίδι με το παιχνίδι και να βοηθήσω τους παίκτες μου να εξελίσσονται κάθε εβδομάδα. Ποτέ δεν σκέφτηκα πάρα πολύ μακριά, δεν σκέφτηκα ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε τον τίτλο!».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top