Άμφισσα: ΘΡΙΛΕΡ με την ταφή του 16χρονου ποδηλάτη-Απίστευτο «πήγαινε-έλα» με την σορό του

Από την Άμφισσα στην Πάτρα και από εκεί στη Λαμία

Άμφισσα: ΘΡΙΛΕΡ με την ταφή του 16χρονου ποδηλάτη-Απίστευτο «πήγαινε-έλα» με την σορό του

​Ένα απίστευτο «πήγαινε-έλα» συνέβη με την σορό του 16χρονου ποδηλάτη Σπύρου Ντόκου.

Σύμφωνα με το lamiastar.gr, ο άτυχος νεαρός μεταφέρθηκε νεκρός στο νοσοκομείο της Άμφισσας μετά το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης και όπως προβλέπεται η σορός του έπρεπε να υποβληθεί σε νεκροψία-νεκροτομή.

Η εντολή που δόθηκε ήταν να μεταφερθεί στην Πάτρα για να εξεταστεί από την εκεί Ιατροδικαστική Υπηρεσία.

Ο νόμος ωστόσο προβλέπει πως τα περιστατικά της Φωκίδας θα πρέπει να μεταφέρονται στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Λαμίας.

Οι πληροφορίες λένε πως η υπηρεσία της Λαμίας όταν ενημερώθηκε για την μεταφορά του νεαρού στη Πάτρα κίνησε τις διαδικασίες ώστε να αποκατασταθεί η νομιμότητα και η σορός από την Πάτρα να πάει στη Λαμία.

Μετά από αυτή την εξέλιξη η σορός του άτυχου ποδηλάτη μεταφέρθηκε στη Λαμία. Μάλιστα χρειάστηκε αγώνας δρόμου από το γραφείο τελετών της κυρίας Βιολέτας Καραδήμου προκειμένου φτάσει έγκαιρα στη πρωτεύουσα της Φθιώτιδας αφού η κηδεία του είχε προγραμματιστεί για τις 5 το απόγευμα.

Στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Λαμίας έφτασε στις 12 περίπου το μεσημέρι και η εξέταση ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 3 το απόγευμα, οπότε και δόθηκε η άδεια για να επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του και να ταφεί.

Πάντως η νεκροψία έδειξε πως ο 16χρονος δεν είχε χτυπήσει στο κεφάλι. Ο θάνατός του, σύμφωνα με το πόρισμα, οφείλε��αι σε κακώσεις μεσοθωρακίου και καρδίας τραυματικής αιτιολογίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ο θάνατος του 16χρονου πρωταθλητή ποδηλασίας- Τα ΣΠΑΡΑΚΤΙΚΑ μηνύματα στο Facebook

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top