ΜΥΘΙΚΗ ατάκα από Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς! Όσα δήλωσε και ξάφνιασε ο Σουηδός-ΒΙΝΤΕΟ

Ξέρει να δημιουργεί εντυπώσεις

ΜΥΘΙΚΗ ατάκα από Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς! Όσα δήλωσε και ξάφνιασε ο Σουηδός-ΒΙΝΤΕΟ
Πριν από μερικές ημέρες ο μάνατζερ του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, Μίνο Ραϊόλα, είχε πει ότι ο παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν είναι ο... Μπέντζαμιν Μπάτον του ποδοσφαίρου, ένας άνθρωπος που με το πέρασμα του χρόνου αντί να γερνά γινόταν νεότερος.

Σε αυτά τα λόγια βασίστηκε ο 34χρονος Σουηδός, ο οποίος μιλώντας στο επίσημο κανάλι της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ξεστόμισε μια μυθική ατάκα: «Γεννήθηκα γέρος, θα πεθάνω νέος. Δεν έχω υπάρξει καλύτερα. Νιώθω πιο καλά από ποτέ. Όλα είναι μέσα στο μυαλό. Είσαι τόσο νέος και τόσο φρέσκος όσο νιώθεις. Και αυτό είναι κάτι που απέδειξα εφέτος. Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός. Είσαι τόσο νέος όσο θεωρείς πως είσαι. Το μυαλό σου αποφασίζει πόσο νέος ή πόσο γέρος είσαι. Κι εγώ αποφάσισα πως είμαι πολύ νέος».

Όσον αφορά την αυριανή αναμέτρηση με τους «Πολίτες», ο Ιμπραϊμοβιτς, ήταν σαφής: «Θα κάνω τα πάντα. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, όλες μου τις δυνάμεις, θα εξαντλήσω κάθε πιθανότητα, για να προκριθούμε».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Ιμπραΐμοβιτς περνά στην αντεπίθεση και απειλεί με μηνύσεις για το ντόπινγκ! Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top