Στην 4η θέση η εθνική ομάδα πόλο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα- Ηττήθηκε από την Ουγγαρία

Δεν κατάφερε να ανέβει για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού στο βάθρο των νικητών

Στην 4η θέση η εθνική ομάδα πόλο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα- Ηττήθηκε από την Ουγγαρία

​Η εθνική υδατοσφαίρισης των ανδρών ηττήθηκε 13-10 από την Ουγγαρία στον «μικρό» τελικό, κατακτώντας την τέταρτη θέση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Βελιγραδίου.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της διοργάνωσης και δεν κατάφερε να ανέβει για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού στο βάθρο των νικητών.
Η ελληνική ομάδα δεν έδειξε καλή εικόνα κυρίως στην άμυνα, η οποία βελτιώθηκε κάπως στο τρίτο οκτάλεπτο.
Η τέταρτη θέση ισοφαρίζει την καλύτερη παρουσία της ελληνικής ομάδας στην ιστορία της διοργάνωσης (1999, Φλωρεντία), αλλά δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες που υπήρχαν.
Με τρεις ποινές αποβλήθηκαν ο Δελακάς (6' 57'' πριν τη λήξη του αγώνα), ο Φουντούλης (5΄02'' πριν το τέλος του ματς), ο Ποντικέας (1' 12'' πριν τη λήξη της αναμέτρησης) και ο Χοσνιάνσκι (28'' πριν το τέλος).
Διαιτητές: Σβαρτς (Ισραήλ), Κογκάνοφ (Αζερμπαϊτζάν)
Τα οκτάλεπτα: 2-4, 2-4, 1-2, 5-3

ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Φλέγκας, Μυλωνάκης, Δερβίσης, Γεννηδουνιάς 1, Φουντούλης 1, Ποντικέας, Αφρουδάκης 2, Δελακάς, Μουρίκης 2, Κολόμβος, Γούνας, Βλαχόπουλος 4, Γαλανόπουλος

ΟΥΓΓΑΡΙΑ (Τίμπορ Μπένεντεκ): Νάγκι, Γκορ Νάγκι, Μπάτορι 2, Ερντέλι, Βάμος 3, Χοσνιάνσκι 2, Ντέκερ 2, Μάνχερτς 2, Ντάνιελ Βάργκα, Ντένες Βάργκα, Κις, Χαράι 2, Μπιστριτσάνι

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top