Το είδαμε κι αυτό! Για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ τρανσέξουαλ σε ομάδα της Premier League!(ΦΩΤΟ)

Ο Στιβ που έγινε Σόφι

Το είδαμε κι αυτό! Για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ τρανσέξουαλ σε ομάδα της Premier League!(ΦΩΤΟ)
Στο φως της δημοσιότητας ήρθε μια ιδιαίτερη ιστορία και αφορά τον Στιβ Κουκ.
PAY-Sophie-Cook.jpg

Πρόκειται για έναν φωτογράφο, ο οποίος στα 48 του χρόνια αποφάσισε να κάνει αλλαγή φύλου και να γίνει Σόφι!

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι η Σόφι είναι η πρώτη τρανσέξουαλ που εργάζεται σε σύλλογο της Premier League.

Η ίδια παραδέχεται πως δεν ήταν εύκολη απόφαση, αφού έχει δύο παιδιά. Ωστόσο μιλώντας στον αγγλικό Τύπο δήλωσε ότι δεν περίμενε να αγκαλιάσει την αλλαγή του με τέτοια θέρμη ο ποδοσφαιρικός κόσμος της Αγγλίας.
PAY-Sophie-Cook2.jpg

«Ο βοηθός προπονητή μάζεψε τους παίκτες και τους είπε «Προφανώς θα έχετε προσέξει πως ο φωτογράφος μας έχει αλλάξει λίγο σε σχέση με την περσινή σεζόν. Έχασε βάρος, έβαψε τα μαλλιά. Θα ήθελα να σας συστήσω την Σόφι». Δεν είχα ιδέα πως θα αντιδρούσαν ��λλά ξαφνικά ο αρχηγός άρχισε να χειροκροτεί και οι υπόλοιποι τον ακολούθησαν. Αυτό ήταν, δεν κοίταξα ποτέ ξανά πίσω», τόνισε η φωτογράφος της Μπόρνμουθ.

Εκτός όμως από τον αθλητικό κόσμο, την απόφασή του αγκάλιασαν η πρώην σύζυγος και τα παιδιά της.
PAY-Sophie-Cook3.jpg

«Τους είπα απλά πως δεν άντεχα να ζω άλλο στη σκιά και να καταπιέζω αυτό που υπήρχε μέσα μου. Ο γιος μου με αγκάλιασε και η κόρη μου, ήθελε να πάμε αμέσως για ψώνια. Δεν φανταζόμουν ότι θα είχαν τέτοια αντίδραση και γι'αυτό ίσως φοβόμουν να κάνω την αλλαγή νωρίτερα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή:Μirror
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top