Super League: Πέτυχε 10 στα 10 ο Ολυμπιακός- Μεγάλη νίκη του Αστέρα Τρίπολης επί του ΠΑΟΚ

Τα αποτελέσματα των αγώνων της Κυριακής 8/11

Super League: Πέτυχε 10 στα 10 ο Ολυμπιακός- Μεγάλη νίκη του Αστέρα Τρίπολης επί του ΠΑΟΚ

Ασταμάτητος δείχνει ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε εύκολα του Ηρακλή με 2-0 κάνοντας το 10Χ10 στην φετινή Super League.

To σκορ άνοιξε στο 20΄ ο Μιλιβόγεβιτς (με το δεύτερο φετινό γκολ του στη Σούπερ Λίγκα), όταν σε φάση διαρκείας στην περιοχή του Ηρακλή νίκησε τον Χουάντερσον για το 1-0. Το 2-0 έγινε με κεφαλιά του Ιντέγε, με τον Χουάντερσον να έχει αποκρούσ��ι αλλά την μπάλα να έχει περάσει ολόκληρη τη γραμμή.

Μεγάλη ήταν η νίκη του Αστέρα Τρίπολης, στο ΟΑΚΑ. Με γκολ του Δημήτρη Παπαδόπουλου στο 89’, επικράτησε της ΑΕΚ, η οποία έμεινε με 10 παίκτες στο 45', με 1-0.

4906.jpg
«Σοκ» και για τον ΠΑΟΚ που μετά από δύο σερί ήττες σε Ελλάδα και Ευρώπη με το ίδιο σκορ (2-1) από Αστέρα Τρίπολης και Κράσνονταρ, σήμερα έχασε άλλους δύο πόντους από το ματς με τον Πανθρακικό(ΠΑΟΚ - Πανθρακικός 3-3). Από πάρα πολύ νωρίς οι Θεσσαλονικείς τέθηκαν εκτός διεκδίκησης του τίτλου, το πιθανότερο είναι ότι θα μείνουν κι εκτός συνέχειας στο Europa League, οπότε δεν θα πρέπει να αποκλειστεί, πλέον, τίποτα...
59.jpg
Η Βέροια στάθηκε «όρθια» και στη Λιβαδειά (Λεβαδειακός - Βέροια 1-1), αποδεικνύοντας ότι τα καταφέρνει καλύτερα εκτός Ημαθίας. Σε 5 ματς στην έδρα της δεν έχει νίκη (μία ισοπαλία, 4 ήττες), ενώ σε άλλα τόσα μακριά από αυτή, παραμένει αήττητη με τρία «τρίποντα» και δύο ισοπαλίες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top