ΑΤΡΟΜΗΤΗ η Σερένα Γουίλιαμς: Κυνήγησε και έπιασε τον κλέφτη του κινητού της-ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε τι δήλωσε η κορυφαία τενίστρια

ΑΤΡΟΜΗΤΗ η Σερένα Γουίλιαμς: Κυνήγησε και έπιασε τον κλέφτη του κινητού της-ΒΙΝΤΕΟ
Ατρόμητη και έτοιμη για όλα είναι η Σερένα Γουίλιαμς, η οποία δεν δίστασε να τα βάλει με τον τύπο που έβαλε στο «μάτι» το κινητό της τηλέφωνο.

Η κορυφαία τενίστρια στον κόσμο βρισκόταν σε ένα εστιατόριο, όταν ένας άνδρας της άρπαξε το κινητό και όπως θα δείτε στο βίντεο από το κλειστό κύκλωμα του καταστήματος, εκείνη σηκώθηκε και άρχισε να τον κυνηγά.

«Ένας τύπος ήρθε κι έκατσε δίπλα μου σε ένα κινέζικο και κάτι μου έλεγε. Κάποια στιγμή πήρε το κινητό μου και έφυγε. Αμέσως πετάχτηκα από τη θέση μου κι άρχισε πηδώντας πάνω από κάνα δυο καρέκλες να τον κυνηγάω. Βγήκε στο δρόμο κι άρχισε να τρέχει, αλλά ήμουν πολύ πιο γρήγορη και τον έπιασα αμέσως», δήλωσε για την περιπέτειά της η Αμερικανίδα αθλήτρια προσθέτοντας πως αφού τον έπιασε, τον ανάγκασε να της επιστρέψει το κινητό.

«Όταν επέστρεψα στο εστιατόριο με το κινητό ο κόσμος με χειροκροτούσε όρθιος. Ήμουν πολύ περήφανη. Απλώς έδειξα σε όλους πως μπορώ να τα βάλω με νταήδες και άλλους τύπους. Ήταν μια νίκη των γυναικών», συνέχισε η Σερένα.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top