Ο Μπενζεμά επέστρεψε στη Μαδρίτη μετά την περιπέτεια με τις γαλλικές Αρχές

Η Ρεάλ στηρίζει τον διεθνή φορ

Ο Μπενζεμά επέστρεψε στη Μαδρίτη μετά την περιπέτεια με τις γαλλικές Αρχές
Ο Καρίμ Μπενζεμά άφησε πίσω την Γαλλία και τα προβλήματα με τις Αρχές και επέστρεψε στη Μαδρίτη. Ο ποδοσφαιριστής δεν έχασε χρόνο και ξεκίνησε τις προπονήσεις με την Ρεάλ.

Ο διάσημος ισπανικός σύλλογος στηρίζει τον διεθνή φορ και μάλιστα μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να συναντηθεί με τον πρόεδρο της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, από τον οποίο ο Μπενζεμά φαίνεται να έχει την πλήρη συμπαράσταση στη δικαστική του περιπέτεια.

«Ο Μπενζεμά προπονήθηκε στη Μαδρίτη, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα. Ο επιθετικός της ομάδας εξακολουθεί να αναρρώνει από τον τραυματισμό του. Το πρόγραμμα του περιελάμβανε τρέξιμο και ασκήσεις χωρίς τη μπάλα» αναφέρεται στο επίσημο site των «μερένχες».

Να σημειώσουμε πως ο Μπενζεμά είναι από χθες, Πέμπτη, υπό επίσημη δικαστική έρευνα, μετά τις καταγγελίες για προσπάθεια εκβιασμού του συμπαίκτη του στην εθνική Γαλλίας, Ματιέ Βαλμπουενά, με τη χρήση «ροζ» βίντεο.

Η ανακοίνωση από τον εισαγγελέα των Βερσαλλιών αναφέρει ότι τα αδικήματα, για τα οποία ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης έχει μπει στο «στόχαστρο» της σχετικής έρευνας, μπορούν να επισύρουν ποινή φυλάκισης τουλάχιστον πέντε ετών.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top