Τα… «έχωσε» στους δημοσιογράφους ο Βενγκέρ: Σταματήστε ή αλλιώς σταματάμε τη συνέντευξη Τύπου

"Νομίζω πως σας λείπει λίγο η φαντασία και είναι πλέον πολύ βαρετό"

Τα… «έχωσε» στους δημοσιογράφους ο Βενγκέρ: Σταματήστε ή αλλιώς σταματάμε τη συνέντευξη Τύπου
Η ήττα που γνώρισε η Άρσεναλ από τον Ολυμπιακό έπεσε βαριά στον Αρσέν Βενγκέρ.Ο προπονητής βγήκε εκτός εαυτού στη συνέντευξη Τύπου πριν το ντέρμπι απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας δημοσιογράφος αναφέρθηκε σε λόγια του Ζοσέ Μουρίνιο, με τον 65χρονο τεχνικό να απειλεί ότι θα διακόψει τη συνέντευξη Τύπου.

Ειδικότερα, ο δημοσιογράφος του είπε: «Αν θεωρείτε πως δεν πρέπει να δίνετε λογαριασμό, δεν δικαιώνει αυτό τον Ζοσέ Μουρίνιο που λέει ότι υπάρχει μόνο ένας προπονητής που δεν έχει πίεση…».

Και τότε ο Βενγκέρ απάντησε εκνευρισμένος: «Κοιτάξτε, σταματήστε αυτή την ιστορία ή αλλιώς σταματάμε τη συνέντευξη Τύπου».

Βέβαια δεν σταμάτησε εκεί, αφού στη συνέχεια έκανε επίθεση στους δημοσιογράφους, μετά από ερώτηση ποιον θα χρησιμοποιήσει ως βασικό τερματοφύλακα την Κυριακή απέναντι στη Γιουνάιτεντ.

«Έχετε κάποια άλλη ερώτηση; Μην επαναφέρετε συνέχεια τα ίδια πράγματα. Νομίζω πως σας λείπει λίγο η φαντασία και είναι πλέον πολύ βαρετό. Δεν πρόκειται να μπω σε αυτό το παιχνίδι. Αν έχετε μια ενδιαφέρουσα ερώτηση, να σας απαντήσω. Ελάτε την Κυριακή στο γήπεδο να δείτε ποιος θα είναι στο τέρμα. Αν θεωρείτε πως την Τρίτη χάσαμε λόγω του Οσπίνα, αμφιβάλλω αν ξέρετε ποδόσφαιρο. Χάσαμε επειδή δεν αμυνθήκαμε καλά. Ναι, ο γκολκίπερ έκανε ένα λάθος, αλλά θα μπορούσαμε και πάλι να νικήσουμε».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top