Παναθηναϊκός: Συγκίνηση στο «Honouring Our Legacy» (ΦΩΤΟ)

Αποκαλυπτήρια για το «ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ»

Παναθηναϊκός: Συγκίνηση στο «Honouring Our Legacy» (ΦΩΤΟ)
Εικοσιπέντε χρόνια αναμνήσεων, διακρίσεων, τίτλων και δόξας «παρέλασαν» στο ΟΑΚΑ μέσα σε ένα έντονο συγκινησιακό κλίμα.
pao1.jpg
«Σημαιοφόροι» αυτής της ιστορικής «παρέλασης» πέντε εμβληματικές φιγούρες της σύγχρονης Ιστορίας του Παναθηναϊκού, οι οποίες αποτέλεσαν την κορυφαία «πράσινη» πεντάδα της τελευταίας 25ετίας και τιμήθηκαν στη γιορτή της ΚΑΕ «Honouring Our Legacy», στην ανάπαυλα του ημιχρόνου της φιλικής αναμέτρησης του «τριφυλλιού» με την Παρτιζάν.

Ο κ. Παύλος Γιαννακόπουλος, τιμήθηκε από τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, Ηλίας Μιχαλαριάς, ο οποίος ανακοίνωσε την ονομασία του κλειστού της Λεωφόρου Αλεξάνδρας σε: «ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ».

Συγκλόνισε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, όταν πήρε το μικρόφωνο και δακρυσμένος είπε: «Μία παράκληση... Όταν πεθάνω θέλω να με θάψετε με την σημαία του Παναθηναϊκού».
pao5.jpg

«Σήμερα ζούμε μεγάλες στιγμές. Ξεκινάμε το μέλλον τιμώντας το παρελθόν. Ο Στόικο ο Φραγκίσκος, ο Δημήτρης, ο Αντώνης και ο Ντέγιαν αποτελούν απλώς τα σύμβολα μιας τεράστιας ιστορίας. Του μπασκετικού Παναθηναϊκού μας», είπε ο κ. Μιχαλαριάς και πρόσθεσε: «Τίποτα δεν θα ήταν δυνατό αν δεν υπήρχε ο άνθρωπος εκείνος που αφιέρωσε τη ζωή του, τη ψυχή του στον σύλλογο. Και όχι μόνο στο μπάσκετ. Σε ολόκληρο το σύλλογο. Σήμερα λοιπόν έχω τη μεγάλη τιμή να ανακοινώσω την ομόφωνη απόφαση του διοικητικού συλλόγου του ΠΑΟ να δώσει το όνομα στο κλειστό γυμναστήριο της Λεωφόρου, το γήπεδο από όπου ξεκίνησαν όλα, το γήπεδο στο οποίο γεννήθηκε ��αι ανδρώθηκε ο ΠΑΟ στον κορυφαίο παράγοντα του Παναθηναϊκού, στον κ. Παύλο Γιαννακόπουλο».
pao3.jpg

Υπό τις επευφημίες των φίλων του Παναθηναϊκού και όλων όσοι βρίσκονταν στο ΟΑΚΑ, ο Παύλος Γιαννακόπουλος παρέλαβε το βραβείο του, ενώ στη γιγαντοοθόνη έπαιξαν σε απευθείας σύνδεση τα αποκαλυπτήρια της επιγραφής με τη νέα ονομασία του κλειστού της Λεωφόρου.
pao4.jpg
Στη συνέχεια ο κ. Γιαννακόπουλος είπε συγκινημένος: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας. Για όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού που βρίσκονται σήμερα κοντά μας».
pao6.jpg


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top