"Πονοκέφαλος" για Μουρίνιο: Κατηγορείται για σεξιστική συμπεριφορά

Η γιατρός του συλλόγου έχει ανακοινώσει ότι θα προσφύγει στο δικαστήριο

"Πονοκέφαλος" για Μουρίνιο: Κατηγορείται για σεξιστική συμπεριφορά
Κίνδυνο τιμωρίας πέντε αγωνιστικών αντιμετωπίζει ο Ζοζέ Μουρίνιο, καθώς η Αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ερευνά αν ο τεχνικός της Τσέλσι επέδειξε ανάρμοστη συμπεριφορά και απηύθυνε φράσεις με σεξιστικό περιεχόμενο στη γιατρό του συλλόγου Εύα Καρνέιρο.

Μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα στο Champions League, ο "Special One" επιστρέφει στο κλίμα της Premier League, όπου ως τώρα μετρά μόνο... πίκρες. Εν αναμονή του λονδρέζικου ντέρμπι με την Άρσεναλ στο «Στάμφορντ Μπριτζ», ο Πορτογάλος δέχθηκε ένα νέο πλήγμα για την υπόθεση Καρνέιρο.

Ο «Μου» κινδυνεύει με ποινή πέντε αγωνιστικών για σεξιστικές φράσεις που φέρεται να εκστόμισε στη γιατρό της Τσέλσι στη διάρκεια του παιχνιδιού με τη Σουόνσι, στις 8 Αυγούστου. Όπως έγραψε η εφημερίδα «Independent», η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (FA) διεξάγει έρευνα για ενδεχόμενη ανάρμοστη συμπεριφορά του Μουρίνιο και σε περίπτωση θετικών αποτελεσμάτων ο Πορτογάλος θα τιμωρηθεί.

Η γιατρός μπήκε στο παιχνίδι στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τους «Κύκνους» για να προσφέρει βοήθεια στον Αζάρ, με τον Μουρίνιο να «εκρήγνυται» και να ουρλιάζει, όπως κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός.

Σύμφωνα με τους κανόνες της FA, οι προπονητές δύναται να τιμωρηθούν για τη χρήση της γλώσσας, ακόμη και για προσβλητικές χειρονομίες. Στην περίπτωση Μουρίνιο-Καρνέιρο, αν αποδειχθεί ενοχή του διάσημου τεχνικού, η ποινή των πέντε αγωνιστικών θα είναι η ελάχιστη προβλεπόμενη τιμωρία.

Η Καρνέιρο, η οποία βρίσκεται σε αναγκαστική άδεια μετά τη διένεξη ύστερα από επιθυμία του Μουρίνιο, είχε ήδη ανακοινώσει ότι θα προσφύγει στο δικαστήριο, αν δεν επιστρέψει σύντομα στα καθήκοντά της, ενώ η δικηγόρος της, Μέρι Ο Ρουρκ, ήταν εκείνη που προκάλεσε την επέμβαση της Ομοσπονδίας.

Έστω καθυστερημένα, και αφού προηγουμένως χρειάστηκε να γίνει καταγγελία για το θέμα, η παρέμβαση της κορυφής του αγγλικού ποδοσφαίρου ήρθε, και τώρα ο Μουρίνιο κινδυνεύει να βρεθεί όχι μόνο μακριά από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αλλά και από τον πάγκο της Τσέλσι. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top