H Eθνική ομάδα πέταξε για Ζάγκρεμπ

Ξεκινά το Eυρωμπάσκετ

H Eθνική ομάδα πέταξε για Ζάγκρεμπ
Η Εθνική ομάδα μπάσκετ το πρωί της Πέμπτης (03/09) αναχώρησε για το Ζάγκρεμπ της Κροατίας, όπου το Σάββατο (5/9) αντιμετωπίζει την ΠΓΔΜ στην πρεμιέρα του 3ου ομίλου.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Φώτης Κατσικάρης λίγο πριν αναχωρήσουν δήλωσε: «Είμαστε έτοιμοι. Δουλέψαμε σκληρά όλοι για περίπου έναν μήνα και θα πάμε για το καλύτερο δυνατό. Αυτή η ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες και θέλουμε να φτάσουμε όσο το δυνατό πιο ψηλά γίνεται. Είμαστε έτοιμοι μετά από έναν μήνα σκληρής δουλειάς και θέλουμε να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι μέσα στο τουρνουά».

Από την άλλη πλευρά ο αρχηγός της ομάδας, Νίκος Ζήσης είπε: «Είμαστε έτοιμοι, όλοι περιμέναμε να έρθει αυτό το σημαντικό παιχνίδι. Σίγουρα θα βελτιωνόμαστε κατά τη διάρκεια του τουρνουά αλλά έχει σημασία να είμαστε σε καλή κατάσταση για τον πρώτο αγώνα. Αυτή η ομάδα έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες. Θέλουμε να προετοιμαστούμε και θα κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Στα τελευταία παιχνίδια είδαμε μεγάλη βελτίωση στην άμυνα και στη διάθεση που έδειξαν όλα τα παιδιά στην άμυνα. Και στην επίθεση μπορούμε να βελτιώσουμε πράγματα, αλλά πάνω από όλα είναι άμυνα. Στα νοκ- άουτ παιχνίδια κρίνοντα όλα».


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top