«Ναυάγησε» η μεταγραφή του Νταβίντ Ντε Χέα στη Ρεάλ Μαδρίτης

Τι λένε τα ισπανικά ΜΜΕ

«Ναυάγησε» η μεταγραφή του Νταβίντ Ντε Χέα στη Ρεάλ Μαδρίτης
Τελικά ο Νταβίντ Ντε Χέα δεν θα αγωνιστεί στη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς οι "μερένγκες" έστειλαν εκπρόθεσμα τα έγγραφα στην Ισπανική Ομοσπονδία.

Όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, η συμφωνία μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Ρεάλ Μαδρίτης επήλθε στις 23:30 ώρα Ισπανίας και συμπεριελάμβανε την μετακίνηση του Κέιλορ Νάβας στη Γιουνάιτεντ, συν 30.000.000 ευρώ.

Όμως, την τελευταία στιγμή ο Νάβας αποφάσισε πως ήθελε κάποιες αλλαγές στο συμβόλαιό του, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει το τελικό deal και τα έγγραφα να φθάσουν στα γραφεία της Ομοσπονδίας 28 λεπτά μετά τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, ήτοι στις 00:28 ώρα Ισπανίας.
μαρκα.jpg

«Γελοιότητα», αναφέρει στο σημερινό της πρωτοσέλιδο η «Marca» με αφορμή τον κακό συγχρονισμό των δύο συλλόγων, με την «As» να ρίχνει ευθύνες στη διοίκηση του Φλορεντίνο Πέρεθ έχοντας τον τίτλο «Florentinada».
ασ.jpg

Τέλος, να αναφέρουμε ότι οι μαδριλένοι έχουν σκοπό να προσφύγουν στη FIFA, προκειμένου να αποδείξουν πως όλα τα χαρτιά είχαν συνταχθεί μέσα στο επιτρεπόμενο χρονικό περιθώριο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top