Ο Ρονάλντο ντύνεται άστεγος,παίζει μπάλα και γνωρίζει την περιφρόνηση-Το ΒΙΝΤΕΟ που έγινε VIRAL

Έκανε τα μαγικά του αλλά δεν συγκίνησε τους περαστικούς

Τι θα κάνατε εάν ο Κριστιάνο Ρονάλντο εμφανιζόταν σε μια πλατεία με τη μπάλα του και σας καλούσε να παίξετε ποδόσφαιρο μαζί του;

Η ερώτηση μοιάζει ρητορική, όμως όταν ο ίδιος μεταμφιέστηκε σε άστεγο και παρουσιάστηκε στην πλατεία «Callao» της Μαδρίτης, όχι μόνο δεν κέντρισε το ενδιαφέρον αλλά γνώρισε την περιφρόνηση ακόμα και από κοπέλες στις οποίες μίλησε στο δρόμο!

ronaldo4.jpg
Όπως θα δείτε στο βίντεο που έγινε viral, ο Ρονάλντο δεν θυμίζει σε τίποτα τον σταρ των γηπέδων καθώς έχει βάλει μούσι, μαλλιά ακόμα και κοιλιά.

Αφού δένει το σκυλάκι του σε μια καρέκλα αρχίζει να κάνει απίστευτα κόλπα με την μπάλα του, όμως κανείς δεν του δίνει σημασία. Περνάει απαρατήρητος ακόμα και όταν ο ίδιος προκαλεί τον κόσμο, ενώ το χάρτινο κουτάκι που έχει τοποθετήσει στο πεζοδρόμιο παραμένει άδειο από κέρματα.

Και όλα αυτά επειδή είναι μεταμορφωμένος σε άστεγο!

ronaldo8.jpg
Ο μόνος τελικά που του δίνει σημασία και καταδέχεται να ανταλλάξει μερικές πάσες με τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της χρονιάς, ο οποίος λίγους μήνες πριν κατέκτησε τη «Χρυσή Μπάλα», είναι ένας ξανθούλης πιτσιρικάς.

Τότε ο Ρονάλντο, αφού κέρδισε το ενδιαφέρον του μικρού του φίλου, αρχίζει σιγά-σιγά να βγάζει τα γυαλιά του, το μούσι του, την περούκα και να επιστρέφει στην κανονική μορφή του προκαλώντας την έκπληξη και τον ενθουσιασμό των παρευρισκομένων.

Το παιδάκι μένει με το στόμα ανοιχτό, ενώ η πλατεία αρχίζει να γεμίζει με κόσμο που προσπαθεί να βγάλει μία selfie μαζί με τον Κριστιάνο, όχι ως ζητιάνο βέβαια!

Εκείνος που κέρδισε το βραβείο, τη μπάλα με την υπογραφή του Μαδριλένου σταρ, είναι ο μικρούλης ο οποίος ήταν ο μόνος που δεν τον περιφρόνησε ως ζητιάνο. Οι άλλοι ασχολήθηκαν μαζί του μόνο όταν αποκαλύφθηκε...



Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top