Και εκτός γηπέδου η κόντρα Γουίλιαμς -Σαράποβα για τα μάτια...ενός άντρα!

Η δήλωση που άναψε "φωτιές"

Και εκτός γηπέδου η κόντρα Γουίλιαμς -Σαράποβα για τα μάτια...ενός άντρα!
Η Σερένα Γουίλιαμς και η Μαρία Σαράποβα αντιμετώπισαν η μια την άλλη σε έναν ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα στους ημιτελικούς του Wimbledon.
gk2.jpg
(Η Μαρία Σαράποβα και ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ)

Η κόντρα ανάμεσα στις δύο αθλήτριες δεν υπάρχει μόνο στα court...
gk3.jpg

Η αιτία είναι ο Βούλγαρος τενίστας, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, ο οποίος είναι ο νυν αγαπημένος της Ρωσίδας τενίστριας και ήταν κάποτε ο σύντροφος της Γουίλιαμς.

moura1.jpg
(Η Σερένα με τον Πάτρικ Μουράτογλου)

Η Σερένα αυτήν την περίοδο είναι με τον έλληνικής καταγωγής Πάτρικ Μουράτογλου.


Ωστόσο, εκείνη την περίοδο ήταν συντετριμμένη. Λίγες εβδομάδες αργότερα, σε συνέντευξή της τον Ιούλιο του 2012, είπε: «Έχω παραιτηθεί από τις σχέσεις. Απλά δεν λειτουργούν καλά για μένα. Είμαι πολύ συναισθηματικό άτομο. Δίνω όλο μου το είναι. Κάνω λάθη - όπως και κάθε άνθρωπος κάνει - αλλά η τελευταία σχέση (ο Ντιμιτρόφ) μου στοίχισε πολύ. Απλά δε μπορώ άλλο».
moyra2.jpg

Η Αμερικανίδα τενίστρια μάλιστα δεν μπόρεσε να ξεπεράσει την απιστία του Ντιμιτρόφ και είχε δηλώσει ενοχλημένη για την αντίπαλό της:

«Υπάρχουν άνθρωποι που ζουν, αναπνέουν και ντύνονται για να παίζουν τένις. Ξεκολλήστε. Ξεκινάει κάθε συνέντευξη της λέγοντας "είμαι τόσο ευτυχισμένη. Είμαι τόσο τυχερή, είναι τόσο βαρετό. Και πάλι δεν θα την καλέσουν στα καλά πάρτι. Και αν θέλει να είναι μαζί με τον τύπο με τη μαύρη καρδιά, ας είναι», και η δήλωση αυτή έγινε αιτία να ξεκινήσει η έχθρα ανάμεσά τους.


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top