Βασίλισσα της Ευρώπης η Μπαρτσελόνα: Νίκησε με 3-1 την Γιουβέντους και πανηγύρισε το «τρεμπλ»!

Στέφθηκε πρωταθλήτρια για 5η φορά στην ιστορία της- Πρώτη ανάρτηση: 06/06/2015 21:45

Βασίλισσα της Ευρώπης η Μπαρτσελόνα: Νίκησε με 3-1 την Γιουβέντους και πανηγύρισε το «τρεμπλ»!

Σε βασίλισσα της Ευρώπης αναδείχθηκε η Μπαρτσελόνα, η οποία κατάφερε να νικήσει με 3-1 την Γιουβέντους στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και να πανηγυρίσει το «τρεμπλ».

2308101.jpg
Η Μπαρτσελόνα στέφθηκε για 5η φορά στην ιστορία της πρωταθλήτρια Ευρώπης, αποδεικνύοντας σε όλους ότι την εφετινή σεζόν ήταν όντως η καλύτερη ομάδα στη «Γηραιά Ήπειρο».

Ο Ράκιτιτς στο 4΄, ο Σουάρες στο 68΄ και ο Νεϊμάρ στο 97΄ πέτυχαν τα γκολ των πρωταθλητών Ισπανίας, ενώ ενδιάμεσα είχε ισοφαρίσει ο Μοράτα στο 55΄.

2308122.jpg
Απέναντι σε μία παθιασμένη Γιουβέντους, που δικαιολόγησε απόλυτα την παρουσία της στον τελικό, η ομάδα του Λουίς Ενρίκε δεν πτοήθηκε από το γκολ της ισοφάρισης που δέχτηκε στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους και μετά από ωραία ενέργεια του Μέσι και τελείωμα του Σουάρες κατάφερε να προηγηθεί ξανά και να «σφραγίσει» τη νίκη της στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Νεϊμάρ στο κατάμεστο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου.

2308115.jpg
Με την 5η κατάκτηση του Κυπέλλου Πρωταθλητριών η Μπαρτσελόνα «έπιασε» τις Μπάγερν και Λίβερπουλ στη λίστα με τις κατακτήσεις των βαρύτιμων τροπαίων, ενώ στην κορυφή βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης με 10. Επίσης έγινε η ��ρώτη ομάδα που κατακτά το «τρεμπλ» για δεύτερη φορά (η πρώτη ήταν το 2009).


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top