Δότες μυελού των οστών οι πρωταθλητές Ευρώπης του 2004 και οι παίκτες της Εθνικής!

Επισκέφθηκαν την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Βαρδινογιάννη - Ελπίδα»

Δότες μυελού των οστών οι πρωταθλητές Ευρώπης του 2004 και οι παίκτες της Εθνικής!

​Την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Βαρδινογιάννη – Ελπίδα» επισκέφθηκαν οι πρωταθλητές Ευρώπης στο Euro του 2004 αλλά και εν ενεργεία ποδοσφαιριστές της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου. Με κεντρικό σύνθημα «Γίνε Δότης Μυελού Των Οστών» και με μια μεγάλη αγκαλιά για τα παιδιά που χρειάζονται τη βοήθειά μας, ο σύλλογος αμειβομένων ποδοσφαιριστών έστειλε ένα δυνατό μήνυμα για την ενίσχυση της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.

47e88744-214e-4e03-9c21-033284272434_pgMain.jpg

«Με συγκινεί το γεγονός ότι ήρθατε να συμπαρασταθείτε στα παιδιά μας και να μοιραστείτε μαζί τους μερικές στιγμές που θα θυμούνται σε όλη τους τη ζωή και παράλληλα να ενισχύσετε ακόμα περισσότερο την προσπάθειά μας για τους εθελοντές δότες μυελού των οστών», είπε η πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών Με Καρκίνο «Ελπίδα», κα. Μαριάννα Βαρδινογιάννη, που υποδέχθηκε τους ποδοσφαιριστές.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Διονύσης Δημόπουλος, ανέφερε: «είμαστε αρωγοί αυτής της προσπάθειας, η οποία αποσκοπεί στην περαιτέρω αύξηση των εθελοντών δοτών μυελού των οστών προκειμένου να ενισχυθεί ο αγώνας για τη θεραπεία του καρκίνου».

7a972c08-90ab-42aa-bb91-de6f369e2612_pgMain.jpg

Παρόντες στην σημαντική αυτή εκδήλωση ήταν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές Καπίνο, Μανωλάς, Βύντρα, Χριστοδουλόπουλος, Τοροσίδης, Φορτούνης, Φετφατζίδης, Ταχτσίδης, Κολοβός, Τασουλής,Φούντας, Μόρας, Σάμαρης, Κονέ και Παπασταθόπουλος, οι πρωταθλητές Ευρώπης 2004 Δέλλας, Λάκης, Μπασινάς, Νικοπολίδης, Γιαννακόπουλος και Τσάρτας, ο διευθυντής ποδοσφαίρου Εθνικών Ομάδων, Γιώργος Καραγκούνης, καθώς και ο ομοσπονδιακός προπονητής Σέρχιο Μαρκαριών και οι συνεργάτες του Κωστένογλου, Μαρσενάρο, Κατεργιαννάκης.

Η κα. Βαρδινογιάννη ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές για την εθελοντική προσφορά τους, η οποία αποτελεί το αποκορύφωμα της δωρεάς ανθρώπου προς άνθρωπο.

Δείτε στο βίντεο το σχετικό ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο του Star!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top