«Θύμα» της γραφειοκρατίας ο Σαράνοφ:Δεν τον αφήνουν να πάρει το παιδί του στην Σερβία

Η βίζα του τερματοφύλακα είχε λήξει όταν γεννήθηκε το μωρό του

«Θύμα» της γραφειοκρατίας ο Σαράνοφ:Δεν τον αφήνουν να πάρει το παιδί του στην Σερβία

«Θύμα» της γραφειοκρατίας φαίνεται πως έχει πέσει ο Σέρβος τερματοφύλακας του Εργοτέλη, Μπόγιαν Σαράνοφ, αφού δεν μπορεί να επιστρέψει μαζί με το παιδί του, πίσω στην χώρα του.

Πριν από περίπου δύο μήνες, η σύζυγός του βρέθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης και έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους.

Μέσα σε αυτό το διάστημα έληξε η βίζα του τερματοφύλακα, χωρίς να καταφέρει τόσο ο ίδιος όσο και ο Εργοτέλης να την ανανεώσουν έγκαιρα.

Η περιπέτεια του ξεκίνησε όταν διαπίστωσε πως έπρεπε να δώσει όνομα στο παιδί του, προκειμένου να του εκδώσει ταξιδιωτικά έγγραφα.

Στο ληξιαρχείο Ηρακλείου ζήτησαν τη βίζα που όπως αναφέραμε παραπάνω είχε λήξει. Στο Υπουργείο Εξωτερικών παρέπεμψαν στο προξενείο της Σερβίας κι εκεί του είπαν πως χωρίς όνομα του παιδιού δεν μπορούν να του δώσουν χαρτί.

Οι ημέρες περνούν, ο Μπόγιαν ετοιμάζεται να φύγει και το παιδί του είναι «όμηρος» μεταξύ Αθήνας- Σερβίας και Κρήτης. Ένα από τα σενάρια είναι τόσο αυτός όσο και η σύζυγος του να ταξιδέψουν στο Βελιγράδι χωρίς το μωρό, να ανανεώσουν τη βίζα τους εκεί, να επιστρέψουν στην Κρήτη και κατόπιν όλοι μαζί να φύγουν για την πατρίδα τους!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top