Ο Βαγγέλης Μόρας μίλησε στο STAR για το τροχαίο δυστύχημα: «Είμαστε και οι τρεις καλά»

Δείτε τι δήλωσε η αδερφή του Γιάννη Φετφατζίδη

Ο Βαγγέλης Μόρας μίλησε στο STAR για το τροχαίο δυστύχημα: «Είμαστε και οι τρεις καλά»

«Άγιο» είχαν οι Φετφατζίδης, Ταχτσίδης και Μόρας οι οποίοι, ενεπλάκησαν σε τροχαίο δυστύχημα, ενώ βρίσκονταν σε ταξί στη Βουδαπέστη και κατευθύνονταν προς το αεροδρόμιο της πόλης.

Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα από το star.gr, το ταξί στο οποίο επέβαιναν οι ποδοσφαιριστές του αντιπροσωπευτικού μας οχήματος συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του, ο οδηγός του ��υτοκινήτου.

Οι τρεις Έλληνες διεθνείς διακομίσθηκαν σε νοσοκομείο της Βουδαπέστης, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Ο Βαγγέλης Μόρας μίλησε στην εκπομπή «Μία» του Star, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τρέχουμε για να κάνουμε κάποιες εξετάσεις. Και οι τρεις είμαστε καλά… Μόνο ο Γιάννης (Φετφατζίδης) έκανε ράμματα στο κεφάλι».

Στη συνέχεια, ξεκαθάρισε ότι κανένας τους δεν βρίσκεται στην εντατική και πρόσθεσε: «Απ’ ότι ξέρω πρέπει να σκοτώθηκε ο οδηγός του δεύτερου οχήματος».

Δηλώσεις σχετικά με την κατάσταση του Γιάννη Φετφατζίδη έκανε και η αδερφή του, η οποία ανέφερε ότι επικοινώνησε με τον αθλητή και ανέφερε πως δεν είναι στην εντατική.

«Μιλήσαμε το πρωί, την ώρα που ήταν στο νοσοκομείο και περίμενε να του κάνουν τα ράμματα στο κεφάλι. Λεπτομέρειες για το τροχαίο δεν γνωρίζω. Απ' ό,τι ξέρω δεν θυμόταν και τι είχε γίνει από την τρομάρα».

Παράλληλα ο Λάμπρος Τσόκος, σύμβουλος της ελληνικής πρεσβείας στη Βουδαπέστη, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Sport FM έδωσε λεπτομέρειες για το συμβάν:

«Τα παιδιά είναι πολύ καλά, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Έγινε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα σήμερα το πρωί. Καθ’ οδόν για το αεροδρόμιο το ταξί τους συγκρούστηκε με ένα ΙΧ. Οι παίκτες και ο οδηγός είναι καλά στην υγεία τους. Είναι επιπόλαια τα τραύματά τους. Ο οδηγός του άλλου αυτοκίνητου δυστυχώς πέθανε. Οι παίκτες είναι καλά, πήγα και τους είδα. Θα πάρουν εξιτήριο μέσα στην ημέρα, μέχρι το απόγευμα θα βγουν. Ο Φετφατζίδης έχει κάνει κάποια ράμματα στο κεφάλι. Ο δρόμος είναι λίγο επικίνδυνος, αλλά δεν γίνονται συχνά ατυχήματα εκεί. Πρόκειται για ένα σπάνιο περιστατικό».

Δείτε το βίντεο...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top