Σ��μερα, Δευτέρα το κρίσιμο ραντεβού Κοντονή-Πλατινί για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου

Στη Νιόν της Ελβετίας

Ιδιαίτερα σημαντική για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι η συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Δευτέρα (9/3) στην Νιόν της Ελβετίας.

Ο Σταύρος Κοντονής, θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της UEFA, Μισέλ Πλατινί, και άλλους αξιωματούχους του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Ειδικότερα, ο υφυπουργός Αθλητισμού θα μιλήσει για την κατάσταση στο ποδόσφαιρο, αλλά και τις αποφάσεις που αναμένεται να πάρει η ελληνική κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της βίας.

Στόχος του κ. Κοντονή είναι μεταξύ άλλων να μάθει τις προθέσεις της Ομοσπονδίας για τα όρια το�� αυτοδιοίκητου στην ΕΠΟ.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται στην στάση που θα κρατήσει ο πρόεδρος της UEFA αναφορικά με την… εμπλοκή της κυβέρνησης στα… κοινά του ποδοσφαίρου, αλλά και σε περίπτωση που δεν εμφανιστεί διαλλακτικός, τις επόμενες κινήσεις του υφυπουργού, που εμφανίζεται διατεθειμένος για μεγάλες τομές στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top