Παναθηναϊκός:Το Ελεγκτικό Συνέδριο είπε όχι για την ανάπλαση στη Λεωφόρο

Θεωρεί παράνομο το κονδύλι των 7 εκατ. ευρώ

Το 6ο Τμήμα του Ελεγκτικού Συνεδρίου έκρινε μη νόμιμο το κονδύλι των 7 εκατ. ευρώ που του είχε χορηγηθεί από τον πρώην περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρό, για την ανάπλαση του γηπέδου του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Η ανάπλαση του γηπέδου του Παναθηναϊκού

Το πλαίσιο για την ανακατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού στην Λ. Αλεξάνδρας, μεταξύ των άλλων, περιλαμβάνει:

1) Αύξηση της χωρητικότητας του γηπέδου της λεωφόρου σε 20.000 θέσεις (οι πρόσθετες εξέδρες θα μπουν πάνω από τις ήδη υπάρχουσες με στηρίγματα επί της Τσόχα και επί της Λ. Αλεξάνδρας και θα φτάνουν στο ύψος του πετάλου της Θύρας 13.

2) Αντικατάσταση όλων των παλιών καθισμάτων με νέα,

3) Εκσυγχρονισμός των αποδυτηρίων και των άλλων χώρων του γηπέδου,

4) Την εγκατάσταση στους εξωτερικούς τοίχους της Λεωφόρου Αλεξάνδρας ενός υπερσύγχρονου φωτιζόμενου πλέγματος το οπιοίο θα αλλάζει χρώματα και επιγραφές. Δηλαδή θα είναι μια οθόνη ενσωματωμένη στους τοίχους που θα περιβάλει το γήπεδο.

5) Χώρος πάρκινγκ,

6) Δημιουργία πεζογέφυρας επί της Λ.
Aλεξάνδρας,

7) Βελτίωση των χώρων πρασίνου στην ευρύτερη περιοχή του γηπέδο.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει δικαίωμα σε 15 μέρες από την πρώτη μέρα παραλαβής της απόφασης να καταθέσει αίτηση αναθεώρησης που θα εκδικαστεί από τη Μείζονα Επταμελή Σύνθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top