Πέθαναν τον Πελέ! Τι τους απαντά ο ίδιος με μήνυμά του στο Twitter

Στο νοσοκομείο ο θρύλος του ποδοσφαίρου

Πέθαναν τον Πελέ! Τι τους απαντά ο ίδιος με μήνυμά του στο Twitter

Τις μακάβριες φήμες που τον ήθελαν να έχει πεθάνει, αλλά και τα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία μεταφέρθηκε στην Εντατική, διέψευσε ο Πελέ: με μήνυμά του στο Twitter, απέδειξε ότι είναι... ζωντανός, ενώ μίλησε και για την κατάσταση της υγείας του, ευχαριστώντας τον κόσμο για την συμπαράσταση!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο Βραζιλιάνος θρύλος της μπάλας νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Σάο Πάολο, καθώς ταλαιπωρείται από ουρολοίμωξη. Το πρωί της Παρασκευής, εμφανίστηκαν στο Ίντερνετ δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία άφησε την τελευταία του πνοή, στα 74 του χρόνια.

«Θέλω να σας ενημερώσω πως είμαι καλύτερα. Δεν μπήκα στην εντατική σήμερα, απλά τοποθετήθηκα σε ένα ειδικό δωμάτιο για λόγους προστασίας της ιδιωτικής μου ζωής», έγραψε στο Twitter ο Πελέ και πρόσθεσε: «παρά το γεγονό�� ότι εκτιμώ όλους όσους με επισκέφτηκαν, χρειάζομαι ηρεμία για να αναρρώσω. Είμαι ευλογημένος που έχω την αγάπη και την υποστήριξη σας και δόξα τω Θεώ, δεν είναι κάτι σοβαρό».

Κλείνοντας, ο ποδοσφαιριστής εκφράζει την αισιοδοξία του και αναφέρει «ανυπομονώ να περάσω τις επερχόμενες διακοπές με την οικογένειά μου και θα ξεκινήσω τη νέα χρονιά με ανανεωμένη υγεία, αφού έχω ήδη προγραμματίσει πολλά διεθνή ταξίδια. Σας ευχαριστώ».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top