Ο Τσάνας στον πάγκο της Εθνικής μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Ρανιέρι

Η ΕΠΟ έδωσε… άδεια στον Ιταλό τεχνικό

Ο Τσάνας στον πάγκο της Εθνικής μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Ρανιέρι

​Μια ώρα αρχύτερα είπε η ΕΠΟ να απαλλαγεί από τον Κλαούντιο Ρανιέρι, κι έτσι μετά από την απόφαση… διαζυγίου κοινή συναινέσει, έδωσε… άδεια στον Ιταλό τεχνικό, με αποτέλεσμα στον πάγκο της Εθνικής να κάτσει ο Κώστας Τσάνας για τον φιλικό αγώνα με τη Σερβία.

Η αρχική σκέψη ήταν ο Ρανιέρι να παραμείνει μέχρι το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά μετά από σκέψη, στην ΕΠΟ θεώρησαν ότι η παρουσία του θα βάραινε ακόμα περισσότερο το κλίμα.

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας αναφέρει:

«Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται πως δόθηκε άδεια στον κ. Κλάουντιο Ρανιέρι και τους συνεργάτες του έως το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Εθνικής Ομάδας για το 2014.

Ρόλο υπηρεσιακού προπονητή στην Εθνική Ανδρών για τον φιλικό αγώνα με τη Σερβία (αναλαμβάνει ο κ. Κώστας Τσάνας και υπηρεσιακού γυμναστή ο κ. Νεκτάριος Πανταζής, οι οποίοι θα μεταβούν στην Κατερίνη όπου βρίσκονται με την Εθνική Νέων απευθείας στα Χανιά.

Προπονητής για τις υπόλοιπες υποχρεώσεις της Εθνικής Νέων στο τουρνουά που διεξάγεται στην Κατερίνη αναλαμβάνει ο κ. Μιχάλης Ιορδανίδης».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top