Αναβλήθηκε η δίκη του Μ. Ψωμιάδη για την υπόθεση υπεξαίρεσης στα ταμεία της ΑΕΚ

Απουσίαζε από το εδώλιο, λόγω ασθένειας

 Αναβλήθηκε η δίκη του Μ. Ψωμιάδη για την υπόθεση υπεξαίρεσης στα ταμεία της ΑΕΚ

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων έκανε δεκτό το αίτημα των συνηγόρων του Μάκη Ψωμιάδη για αναβολή της δίκης, για τις 29 Απριλίου, σχετικά με την υπόθεση υπεξαίρεσης από τα ταμεία της ΑΕΚ το διάστημα 2001 – 2003.

Ο κατηγορούμενος μετά τη σύλληψή του στα Σκόπια, εκδόθηκε μόνο για τη δικογραφία που οδήγησε στην καταδίκη του τον περασμένο Απρίλιο και όχι για αυτήν την υπόθεση.

Το αίτημα αναβολής, που όπως σας αναφέραμε παραπάνω έγινε δεκτό από το δικαστήριο ώστε να αποσταλεί από τα Σκόπια η σχετική απόφαση έκδοσης και για την παρούσα υπόθεση, υπέβαλε η υπεράσπιση του βασικού κατηγορουμένου, ο οποίος απουσίαζε από το εδώλιο λόγω ασθένειας.

Παρών στην ακ��οαματική διαδικασία ήταν μόνο ο δεύτερος εκ των τριών κατηγορουμένων, Χαρ. Ψωμιάδης του Γεωργίου, ενώ απών εκτός από το Μάκη Ψωμιάδη, ήταν και ο Χαρ. Ψωμιάδης του Παναγιώτη.

Σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε ότι και οι δύο πρώτοι έχουν ήδη καταδικασθεί από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για παρεμφερή υπόθεση, με το Μάκη Ψωμιάδη να παραμένει μέχρι σήμερα στη φυλακή εκτείοντας ποινή κάθειρξης 10 ετών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top