Forbes: Κριστιάνο Ρονάλντο ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής στον κόσμο

Στην πρώτη θέση βρίσκεται ο πυγμάχος Φλόιντ Μεϊγουέδερ

 Forbes: Κριστιάνο Ρονάλντο ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής στον κόσμο

Σύμφωνα με μια λίστα που έδωσε στη δημοσιότητα το περιοδικό «Forbes», ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής και δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής στον κόσμο για τους τελευταίους 12 μήνες.

Τον τελευταίο χρόνο ο διάσημος ποδοσφαιριστής είχε συνολικά έσοδα 80 εκατομμυρίων δολαρίων, εκ των οποίων τα 52 εκατομμύρια προέρχονται από το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές Ευρώπης.

κριν.jpg


Ο Πορτογάλος «αστέρας» βρίσκεται στη δεύτερη θέση της λίστας, πίσω μόνο από τον πυγμάχο Φλόιντ Μεϊγουέδερ, ο οποίος είχε συνολικά έσοδα 105 εκατο��μύρια δολάρια.

Την πρώτη τριάδα συμπληρώνει ο σούπερ σταρ του NBA και των Κλίβελαντ Καβαλίερς, ΛεΜπρόν Τζέιμς, με συνολικά έσοδα 72.3 εκατομμύρια δολάρια, ενώ ακολουθεί άλλος ένας ποδοσφαιριστής, και συγκεκριμένα ο «αστέρας» της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι, με 64.7 εκατομμύρια δολάρια.

Στην πέμπτη θέση βρίσκεται ακόμη ένας «αστέρας» του
NBA, ο Κόμπι Μπράιαντ, με 61.5 εκατομμύρια δολάρια, ενώ την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν οι Τάιγκερ Γουντς (γκολφ, 61.2 εκατ. δολάρια), Ρότζερ Φέντερερ (τένις, 65.2 εκατ. δολάρια), Φιλ Μίκελσον (γκολφ, 53.2 εκατ. δολάρια), Ραφαέλ Ναδάλ (τένις, 44.5 εκατ. δολάρια) και Ματ Ράιαν (αμερικανικό ποδόσφαιρο, 43.8 εκατ. δολάρια).

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top