Φοβερή αποκάλυψη της μητέρας της Ρίβα:Ο Πιστόριους και η κόρη μου δεν είχαν σεξουαλικές σχέσεις

«Δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι είχε αποφασίσει να εγκαταλείψει τον Όσκαρ εκείνο το βράδυ», λέει η ίδια

Φοβερή αποκάλυψη της μητέρας της Ρίβα:Ο Πιστόριους και η κόρη μου δεν είχαν σεξουαλικές σχέσεις

Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε η μητέρα της Ρίβα Στέενκαμπ, Τζουν, η οποία υποστηρίζει ότι η κόρη της δεν είχε σεξουαλικές επαφές με τον Όσκαρ Πιστόριους και πως το μοιραίο βράδυ του φόνου της είχε αποφασίσει να τον εγκαταλείψει.

Στο βιβλίο της με τίτλο «Ρίβα: Η Ιστορία μίας Μητέρας», το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 6 Νοεμβρίου, η Τζουν Στέενκαμπ γράφει ότι η κόρη της ενώ είχε κοιμηθεί πολλές φορές στο ίδιο κρεβάτι με τον Πιστόριους, δεν είχαν αποκτήσει ακόμη σεξουαλικές σχέσεις, σύμφωνα με την εφημερίδα «Sunday Times».

μητερα.jpg
Η μητέρα του αδικοχαμένου μοντέλου είπε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα: «Η Ρίβα μου είχε εξομολογηθεί πως δεν είχε ακόμη αποκτήσει σεξουαλικές σχέσεις μαζί του. Είχαν κοιμηθεί στο ίδιο κρεβάτι, αλλά φοβόταν να περάσει τη σχέση σε αυτό το επίπεδο... Δεν ήθελε να κάνει σεξ με τον Όσκαρ αν δεν ήταν σίγουρη».

Μάλιστα, η ίδια ισχυρίζεται ότι τη μοιραία νύχτα που πυροβόλησε και σκότωσε την κόρη της ο Πιστόριους, εκείνη είχε μαζέψει τα πράγματά της για να φύγει. «Δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι είχε αποφασίσει να εγκαταλείψει τον Όσκαρ εκείνο το βράδυ», ενώ περιγράφει τον Παραολυμπιονίκη ως αλαζόνα, κυκλ��θυμικό, κτητικό, ένοπλο, ακατανόητο και πανούργο.

Σε συνέντευξή της στο ένθετο της
«Sunday Times», Times Magazine, η 68χρονη μητέρα του θύματος δηλώνει πεπεισμένη ότι ο Πιστόριους κατέθεσε ψέματα στο δικαστήριο κι ότι γνώριζε ποιός κρυβόταν μέσα στο μπάνιο του σπιτιού του, όταν πυροβόλησε την Ρίβα πίσω από την κλειδωμένη πόρτα.

Επιπλέον, η Τζουν Στέενκαμπ είπε στην εφημερίδα ότι αν ο Πιστόριους δεν είχε σκοτώσει την κόρη της αργά ή γρήγορα θα σκότωνε κάποιον άλλο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top