Δυσαρεστημένος με την απόδοσή του ο Χάμιλτον

”Ήταν η χειρότερη χρονιά μου”

Δυσαρεστημένος με την απόδοσή του ο Χάμιλτον
Ανανεωμένος παρουσιάστηκε στην πίστα της Ινδίας ο Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος έκανε τον ταχύτερο χρόνο στην πρώτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών. Ο Βρετανός παραδέχτηκε πως η φετινή χρονιά ήταν η χειρότερή του, αφού είχε να αντιμετωπίσει αγωνιστικά και προσωπικά προβλήματα.

«Δεν μπορώ να πω ότι έχω πολύ καλή διάθεση. Ήταν δύο δύσκολες εβδομάδες. Θα είναι καλό να επιστρέψω στο βάθρο. Ήταν ένας ολόκληρος χρόνος με πολλά σκαμπανεβάσματα. Ήταν η χειρότερη χρονιά μου», ανέφερε ο Χάμιλτον, για να προσθέσει στη συνέχεια.

«Είχα κάποια προβλήματα στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και στην προσωπική μου ζωή. Ανυπομονώ για την επόμενη σεζόν. Το πιο σημαντικό για εμένα τώρα είναι να συγκεντρωθώ σε εμένα και σε αυτό που αγαπώ να κάνω περισσότερο», συμπλήρωσε.

Ωστόσο, ο πιλότος της McLaren βλέπει τη θετική πτυχή της ζωής και συνεχίζει…

«Είμαι ευλογημένος. Έχω μία υπέροχη δουλειά, μία φανταστική οικογένεια, τόσα πολλά πράγματα. Θέλω να κερδίζω και για αυτό δουλεύω. Δεν μου αρέσει να τα παρατάω και για αυτό θα συνεχίζω να πιέζω», ανέφερε ο Χάμιλτον. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top