Απίστευτο:Δίνουν μισό δισ. ευρώ για να βάλουν το όνομά τους στο Μπερναμπέου!

Οι διαπραγματεύσεις έχουν ξεκινήσει

Η Ρεάλ Μαδρίτης σύμφωνα με την εφημερίδα Marca ετοιμάζεται να υπογράψει μια πάρα πολύ σημαντική συμφωνία.

Συγκεκριμένα, ο ισπανικός σύλλογος θα μπορούσε να βάλει στο ταμείο του μισό δισεκατομμύριο ευρώ από την πώληση του δικαιώματος ονοματοδοσίας στο γήπεδο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» στους Άραβες, που αν το αποφασίσει θα ονομάζεται «Στάδιο Άμπου Ντάμπι».

Έτσι λοιπόν, η εταιρεία ξεκινά να συγκεντρώνει 25 εκατομμύρια ανά περίοδο μέχρι το 2034 και στη συνέχεια ως αντάλλαγμα θα επιτρέψει σε έναν χορηγό να δώσει ένα νέο όνομα στην ιστορική εγκατάσταση.

Να τονίσουμε ότι εδώ και αρκετό καιρό οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν αρχίσει τις διαπραγματεύσεις με την IPIC (International Petroleum Investment Company), έναν όμιλο επενδυτών που ανήκει κατά 100% στο εμιράτο του Αμπού Ντάμπι και διευθύνεται από τη βασιλική οικογένεια της αραβικής ��ώρας.

Σε πρώτη φάση το γήπεδο θα μπορούσε να λάβει το όνομα «Σαντιάγκο Μπερναμπέου Άμπου Ντάμπι» ή «Άμπου Ντάμπι Μπερναμπέου», ενώ μετά τη μετάβαση ένας χορηγός θα μπορούσε να αναλάβει… να δώσει το τελικό όνομα.

Να υπογραμμίσουμε ότι η εν λόγω συμφωνία θα επιτρέψει στη Ρεάλ Μαδρίτης να χρηματοδοτήσει την ανακαίνιση του σταδίου, αν και η διαδικασία αυτή θα μπορούσε να βρει εμπόδιο από τη συλλογική αγωγή η οποία κατατέθηκε από την τοπική οργάνωση «Civic Plataforma de Vecinos del Bernabeu», που αντιτίθεται στη δημιουργία νέων έργων σε μια περιοχή που η πρωτεύουσα είναι ήδη κορεσμένη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top