Παραιτήθηκαν 7 μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Όλοι τους ανήκαν στην επιρροή Ζαγοράκη

Παραιτήθηκαν 7 μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Τις παραιτήσεις τους υπέβαλαν επτά μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που όλα ανήκαν στην επιρροή Ζαγοράκη. Πρόκειται για κίνηση που προέκυψε μετά από διοικητικό συμβούλιο που συγκάλεσε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ και με την οποία ανοίγει ο δρόμος να ορίσει ο Θοδωρής Ζαγοράκης νέο διοικητικό σχήμα. Άλλωστε, στις 28 Σεπτεμβρίου έληξε η θητεία της υπάρχουσας διοίκησης, που είχε διοριστεί από το Πρωτοδικείο.

«Σεβόμενοι τις αυξημένες έως τώρα υποχρεώσεις της ομάδας, αναστείλαμε μέχρι αυτή τη στιγμή την απόφασή μας να μη συμμετέχουμε στο επόμενο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, την οποία απόφαση ανακοινώνουμε πλέον με τη δήλωσή μας αυτή. Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κύριο Θεόδωρο Ζαγοράκη, για την τιμή που μας έκανε να μας δώσει την ευκαιρία να υπηρετήσουμε τον ΠΑΟΚ ανιδιοτελώς και αφιλοκερδώς. Θα είμαστε πάντα στη διάθεσή του. Παραμένουμε στρατιώτες του ΠΑΟΚ και επιστρέφουμε εκεί που ανήκουμε, στις τάξεις των Φιλάθλων της ομάδας μας», αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι επτά παραιτηθέντες.

Την ανακοίνωση υπογράφουν οι Γεώργιος Μιχαηλίδης, Μπάνε Πρέλεβιτς, Παναγιώτης Ποικιλίδης, Σπύρος Μηλιωρίδης, Γεώργιος Φαρλαλής, Πάνος Ρούτης-Ραπτόπουλος και Αθανάσιος Χατζόπουλος. Στο καινούργιο σχήμα της ΠΑΕ, για το οποίο γίνονται ζυμώσεις, πιθανολογείται πως θα συμπεριληφθούν ο Ζήσης Βρύζας, ένας εκπρόσωπος του ΑΣ ΠΑΟΚ και κάποιος (ή και οι δύο) γιοι του επιχειρηματία Γιώργου Σαχπατζίδη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top