Έχασε αλλά προκρίθηκε στην οκτάδα η Εθνική

Ανώτερη η Ρωσία, υπέταξε την Ελλάδα με 67-83

Έχασε αλλά προκρίθηκε στην οκτάδα η Εθνική

Ανευ όρων παραδόθηκε η Εθνική Ομάδα στην εμφανή ανωτερότητα της Ρωσίας, αφού άντεξε μόνο ένα ημίχρονο να την κοντράρει στα ίσια. Η Ελλάδα έχασε με 67-83, ωστόσο η ήττα αυτή αποδεικνύεται ανώδυνη, αφού μετά τη νίκη της Φινλανδίας επί της Γεωργίας, η Εθνική προκρίθηκε και τυπικά στα προημιτελικά.

Στο πρώτο δεκάλεπτο η Ελλάδα ξεκίνησε δυναμικά με δυο τρίποντα από Καϊμακόγλου και Φώτση και προηγήθηκε με 16-15. Πόντο - πόντο συνεχίστηκε το παιχνίδι και στην δεύτερη περίοδο, για να λήξει το ημίχρονο με 39-42 υπέρ των Ρώσων.

Στο τρίτο δεκάλεπτο η ρωσική ομάδα κατάφερε να πάρει μια σχετική διαφορά χάρη στα λάθη της ελληνικής άμυνας και επίθεσης και έτσι να προηγηθεί με 57-65. Στην τελευταία περίοδο οι Ρώσοι απλά έκαναν διαχείρηση της διαφοράς και με ένα ξέσπασμα τρία λεπτά πριν το τέλος την ανέβασαν σε διψήφιο αριθμό, ώστε να προκύψει το τελικό αποτέλεσμα 67-83.

Το απόγευμα της Δευτέρας (18:00) η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει στο τελευταίο ματς της β' φάσης του Ευρωμπάσκεττην Γεωργία. Στο κρίσιμο νοκ άουτ παιχνίδι των «8» η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει τον ηττημένο του αγώνα Ισπανίας-Γαλλίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top