«Πρώτη» για τους πρωταθλητές Ευρώπης

Ξεκίνησε προετοιμασία ο ΠΑΟ

«Πρώτη» για τους πρωταθλητές Ευρώπης
Την προετοιμασία του για την ερχόμενη σεζόν ξεκίνησε σήμερα ο Παναθηναϊκός με τους πρωταθλητές Ευρώπης ��α συγκεντρώνονται στο ΟΑΚΑ με αρκετές απουσίες λόγω Ευρωμπάσκετ.

Με 6 νεαρούς παίκτες από την ομάδα των Εφήβων να δίνουν το παρών, απόντες από την «πρώτη» του τριφυλλιού ήταν οι διεθνείς Νικ Καλάθης, Μιλένκο Τέπιτς, Κώστας Καϊμακόγλου, Άλεξ Μάριτς αλλά και ο Ιάν Βουγιούκας που έχει λάβει επιπλέον άδεια λόγω της συμμετοχής του στην προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας.

Τα φώτα έπεσαν στους νέους παίκτες και ειδικά στον Πητ Καλάθη, αδερφό του Νικ, ο οποίος χαρακτήρισε ευκαιρία τον Παναθηναϊκό και τόνισε ότι ανυπομονεί να παίξει συμπαίκτης με τον αδερφό του!

Ομπράντοβιτς: «Το κίνητρο είναι ίδιο: να νικάμε κάθε αντίπαλο»

«Το κίνητρο είναι το ίδιο για τη νέα χρονιά. Είχαμε ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι, αλλά αν δουλέψουμε όπως πρέπει θα κάνουμε μια ομάδα που θα νικά κάθε αντίπαλο» τόνισε ο κόουτς των «πράσινων», Ζέλικο Ομπράντοβιτς, σε δηλώσεις του στην «πρώτη» του τριφυλλιού.

Ο Ζοτς έκανε λόγο -όπως πάντα- για έργα, μέσα στο γήπεδο, και όχι λόγια και τόνισε ότι δεν ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό το πώς και πόσο ενισχύονται οι άλλες ομάδες: «Δεν θέλω να μιλάω για τις άλλες ομάδες, δεν με ενδιαφέρουν. Εμείς κοιτάμε τη δική μας και πώς θα παίξει αυτή» κατέληξε ο «Γκαστόνε».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top