ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ STAR: Ο Σ. Παπασταθόπουλος μίλησε δύο ημέρες πριν το γάμο του

Τι εύχεται για εκείνον και την οικογένειά του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ STAR: Ο Σ. Παπασταθόπουλος μίλησε δύο ημέρες πριν το γάμο του

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο και την αγαπημένη του Ξανθή Σταμουλάκη, αφού το ερχόμενο Σάββατο 5 Ιουλίου θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Σε προηγούμενη ανάρτηση στο star.gr, σας είχαμε γράψει για την ρομαντική ιστορία αγάπης του ζ��υγαριού.

Ο διεθνής μας κατάφερε πριν από 8 χρόνια να βάλει ένα ξεχωριστό γκολ στην καρδιά της αγαπημένης του, ενώ η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον ερχομό της κόρης τους τον περασμένο Φεβρουάριο.

Δύο ημέρες λοιπόν πριν το ερωτευμένο ζευγάρι ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μίλησε αποκλειστικά στο STAR για το ιστορικό γκολ που έβαλε στο 91’ στην αναμέτρηση με την Κόστα Ρίκα, αλλά και για το τι εύχεται στην οικογένειά του.

«Ήταν πραγματικά μια πολύ ωραία εμπειρία. Στεναχωρηθήκαμε όλοι οι παίκτες που δεν κατορθώσαμε να περάσουμε. Από εκεί και πέρα όλος ο ελληνικός λαός θα πρέπει να είναι υπερήφανος, να έχουν όλοι ψηλά το κεφάλι και πιστεύω ότι το μέλλον της Εθνικής θα είναι καλύτερο τα επόμενα χρόνια. Βλέπουμε κι άλλους παίκτες που εξελίσσονται σε πολύ καλό επίπεδο».

Όσο για το πώς αισθάνθηκε όταν έβαλε το γκολ είπε: «Αισθάνθηκα χαρά γιατί ισοφαρίσαμε κι από εκεί και πέρα πιστέψαμε ότι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι… και επειδή παίζαμε και με έναν παίκτη παραπάνω. Αυτό δεν έγινε και τα πράγματα πήγαν όπως πήγαν».

Τέλος ανέφερε για το τι θα ήθελε για τον εαυτό του: «Θα ήθελα να έχω υγεία και να είμαι καλά με την οικογένειά μου. Και ότι άλλο θέλει ο Θεός».

Όπως ήδη σας αναφέραμε παραπάνω ο γάμος θα γίνει το Σάββατο 5 Ιουλίου στις 19.30 το απόγευμα, σε ξενοδοχειακή μονάδα στο Σούνιο και κουμπάρος του ζευγαριού θα είναι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και η σύζυγός του, Ιωάννα.

Εμείς το μόνο που έχουμε να ευχηθούμε είναι... Βίον Ανθόσπαρτον!!!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top