Μητέρα Ρίβα: «Δεν με νοιάζει αν πάει φυλακή. Η κόρη μου δεν γυρίζει πίσω»

Συνεχίζεται για τέταρτη ημέρα η απολογία του Πιστόριους

Μητέρα Ρίβα: «Δεν με νοιάζει αν πάει φυλακή. Η κόρη μου δεν γυρίζει πίσω»
Συντετριμμένη είναι η μητέρα της Ρίβα Στέενκαμπ, Τζουν η οποία παρακολουθεί την πολύκροτη δίκη του Όσκαρ Πιστόριους.

μητ1.jpg

Η μητέρα του άτυχου μοντέλου μιλώντας στην ��ρετανική εφημερίδα Mirror ανέφερε για ακόμα μια φορά πως δεν παίρνει το βλέμμα της από τον αθλητή, γιατί με αυτό τον τρόπο προσπαθεί να ξεκαθαρίσει στο μυαλό της την αλήθεια.
μητ2.jpg

«Κοιτάζω συνεχώς τον Όσκαρ, να δω πώς μιλάει, πώς συμπεριφέρεται. Τον παρατηρώ εμμονικά, είναι ενστικτώδες, δεν μπορώ να το εξηγήσω. Συνεχώς σκέφτομαι για να δω πώς είναι».

Η 67χρονη μητέρα με δάκρυα στα μάτια επανέλαβε: «Δεν με νοιάζει αν ο Όσκαρ Πιστόριους πάει φυλακή, γιατί η κόρη μου πλέον δεν γυρίζει πίσω. Από τότε που σκότωσε την κόρη μου, ο Όσκαρ από ήρωας έχει μετατραπεί σε διάβολο για τη Ν. Αφρική. Έχει μια επιθετική προσωπικότητα, έχει συνηθίσει οι άνθρωποι γύρω του να τον λατρεύουν, οπότε θα πρέπει να είναι πολύ δύσκολο γι' αυτόν τώρα. Ήταν κακομαθημένος».

μητ3.jpg

Η μητέρα της 29χρονης κοπέλας αποκάλυψε πως η συνάντησή τους στο δικαστήριο ήταν η πρώτη μετά το θάνατο της κόρης της. «Η παρουσία μου τον εκνευρίζει, είμαι σίγουρη γι' αυτό. Είναι υπόλογος σε μένα. Κάποια στιγμή, τελικά, με κοίταξε και μου είπε: “Καλημέρα, κ. Στέενκαμπ”, δεν του απάντησα ποτέ, απλώς έγνεψα το κεφάλι μου».

Η νέα συνέντευξη της Τζουν Στέενκαμπ προκαλεί ερωτηματικά καθώς όπως σας είχαμε γράψει στο star.gr, είχε μιλήσει στα μέσα για τον φόνο της κόρης της με το αζημίωτο. Μάλιστα, λέγεται ότι είχε πάρει 73.000 ευρώ από το τηλεοπτικό δίκτυο NBC, ενώ να υπενθυμίσουμε πως στην πρώτη της συνέντευξη μετά το τραγικό περιστατικό είχε δηλώσει πως συγχωρεί τον Πιστόριους.

Η κατάθεση του Όσκαρ Πιστόριους συνεχίζεται σήμερα για τέταρτη ημέρα με τον κατηγορούμενο να απαντά σε ερωτήσεις του εισαγγελέα. Ο παραολυμπιονίκης όπως σας γράψαμε στο star.gr, αρνήθηκε ότι το βράδυ της 14ης Φεβρουαρίου 2013 είχε προηγηθεί καβγάς με την πρώην σύντροφό του ενώ χθες είχε χαρακτηρίσει το θάνατο του μοντέλου ως «λάθος».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top