Έφυγε από τη ζωή ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, Σωτήρης Αλημίσης

Ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες της 4ης αγωνιστικής

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, Σωτήρης Αλημίσης και σύμφωνα με ανακοινώσεις της ΕΠΟ και της Super League, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του σε όλους τους αγώνες της 4ης αγωνιστικής. Η κηδεία του θα γίνει την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 17.30 από το Νεκροταφείο Παπάγου.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζει την οδύνη της για το χαμό του Σωτήρη Αλημίση και εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά της προς τους συγγενείς και τους οικείους του.
Η απώλεια του Σωτήρη Αλημίση αφήνει μεγάλο και δυσαναπλήρωτο κενό στο ελληνικό ποδόσφαιρο, το οποίο ο εκλιπών υπηρέτησε επί σειρά ετών από πολλές θέσεις και τις περιόδους 9/9/85-30/8/91, 21/11/97-21/1/2000 ως πρόεδρος της ΕΠΟ. Πάνω απ΄ όλα, όμως, η ποδοσφαιρική οικογένεια έχασε έναν άνθρωπο με πηγαία αφοσίωση στις αξίες, εγγενή ευγένεια και ακέραια ηθική.
Η κηδεία του Σωτήρη Αλημίση θα γίνει την Δευτέρα 16/9 και ώρα 17.30 από το Νεκροταφείο Παπάγου. Σε όλους τους αγώνες του σαββατοκύριακου θα τηρηθεί ενός λεπ��ού σιγή στη μνήμη του Σωτήρη Aλημίση».
Η ανακοίνωση της Super League

«Ο πρόεδρος της Super League Γιάννης Μώραλης και το Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας εκφράζουν τα θερμά συλληπητήριά τους στους οικείους του τ. προέδρου της ΕΠΟ Σωτήρη Αλημίση, για το χαμό του.

Θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Σωτήρη Αλημίση σε όλες τις αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής ημέρας της Super League ΟΠΑΠ»
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top