Πρωθυπουργός σε Αντετοκούνμπο: «Εύχομαι στην Αμερική να τους τρελάνεις με τα καρφώματά σου!»

Ο Έλληνας που μας έκανε περήφανους στο ΝΒΑ, στο Μέγαρο Μαξίμου

Πρωθυπουργός σε Αντετοκούνμπο: «Εύχομαι στην Αμερική να τους τρελάνεις με τα καρφώματά σου!»

​Ο Αντώνης Σαμαράς δέχθηκε σήμερα τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την οικογένειά του στο Μέγαρο Μαξίμου με αφορμή την επιλογή του στο νούμερο 15 των ντραφτ, στο υψηλότερο νούμερο που έχει βρεθεί ποτέ Έλληνας.

Παρόντες στη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Έλληνα διεθνή μπασκετμπολίστα ήταν ο υπουργός Πολιτισμού, Πάνος Παναγιωτόπουλος και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανού.

1947966.jpg
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Πρωθυπουργός είπε τα ακόλουθα: «Θέλω να σ’ ευχαριστήσω που τιμάς τα εθνικά μας χρώματα. Θέλω να σ’ ευχαριστήσω και να σου πω ότι είναι μεγάλη συγκίνηση, όλος ο ελληνικός λαός έχει δει το πόσο αγωνίστηκες από μικρό παιδί, για να βοηθήσεις τα αδέλφια σου και έχεις γίνει παράδειγμα για πολλούς. Και θέλω να σου πω με μεγάλη συγκίνηση και κάτι ακόμα: Να το βγάλω, όπως το αισθάνομαι: Εύχομαι στην Αμερική να τους τρελάνεις με τα καρφώματά σου», ήταν –αρχικά- τα λόγια του πρωθυπουργού στον νεαρό διεθνή και συνέχισε:

1947974.jpg
«Να είστε καλά, να είστε δυνατοί. Μας δίνεις πολύ μεγάλη χαρά και ευχαριστώ για το καπέλο. Θα σε παρακολουθούμε. Και ήθελα να ξέρετε ότι για μας είναι μια μέρα χαράς που σε βλέπουμε και όλη η Ελλάδα είναι πολύ συγκινημένη μαζί σου. Ευχαριστούμε εκεί που σηκώσατε τη σημαία με τον αδελφό σου. Τους δείξατε έξω και λίγο Ελλάδα. Θα ήθελα να σου δώσω και ένα εικόνισμα το Άξιον Εστί, να σε φυλάει στις δύσκολες ώρες που θα έχεις εκεί, να τις κάνει πιο εύκολες», κατέληξε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top