O Πεπ Γκουαρντιόλα, οι φήμες για το Aids και ο κακομαθημένος Μέσι!

Αποσπάσματα από την αυτοβιογραφία του Καταλανού προπονητή

O Πεπ Γκουαρντιόλα, οι φήμες για το Aids και ο κακομαθημένος Μέσι!
​Αποσπάσματα από την αυτοβιογραφία του Πεπ Γκουαρντιόλα κυκλοφορεί σήμερα η γερμανική Bild και αναφέρεται στις φήμες ότι ο ίδιος πάσχει από AIDS -που ποτέ δεν διαψεύστηκαν- και για την άποψη του Καταλανού προπονητή για το Μέσι.
Σχετικά με το AIDS που διατείνονταν τότε στη Βαρκελώνη ότι ο Γκουαρντιόλα είναι λυπημένος, διότι πάσχει από τον υιό, ο ίδιος δεν κρύβει πως στις εξετάσεις που έγιναν τότε για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα ενός τραυματισμού του, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα Τζόζεπ Λουίς Νο��νεζ δεν έκανε το παραμικρό για να διαψεύσει τις φήμες. «Η σιωπή ήταν εκκωφαντική», φέρεται να λέει ο ίδιος ο Πεπ.
Μεγάλο μέρος της αυτοβιογραφίας αναφέρεται στη σχέση του με τον Λιονέλ Μέσι. «Όταν δεν πηγαίνει καλά σ’ ένα παιχνίδι, τότε ο κακόκεφος Μέσι κοιτάζει στο πάτωμα χωρίς ίχνος χαμόγελου και παριστάνει τον προσβεβλημένο. Κάτω από την αγγελική και αθώα εμφάνιση κρύβεται ένα αρπακτικό ζώο, πίσω από τη φιλοδοξία του και τις επιδόσεις - ρεκόρ κρύβεται επίσης ένα παιδί. Και τα παιδιά δεν μπορούν συνήθως να κρύβουν τα συναισθήματά τους» γράφει χαρακτηριστικά στην αυτοβιογραφία του.
Ακόμη, αναφέρει σκηνικά που έδειχναν πόσο κακομαθημένος είναι ο Μέσι, όπως ότι πήγαινε στην προπόνηση με ένα κουταλάκι του γλυκού στο στόμα του και το κρατούσε εκεί στη μεγαλύτερη διάρκεια της προπόνησης, για να δείξει τη δυσφορία του για αλλαγές που έγιναν ή δεν έγιναν σε παιχνίδι της προηγούμενης μέρας ή ότι εκνευριζόταν με νεαρούς συμπαίκτες του. Ανάλογη συμπεριφορά είχε ο Μέσι ακόμη και απέναντι σε διάσημους συμπαίκτες του όπως ο Νταβίντ Βίγια, όποτε έκρινε ότι όφειλε να δώσει πάσα σε αυτόν αντί να κάνει σουτ.
Στο δημοσίευμα της Bild τίθεται το ερώτημα αν ο Γκουαρντιόλα αποφάσισε να φύγει από την Μπαρτσελόνα εξαιτίας των υπερεξουσιών που είχε εκεί ο Μέσι. Πάντως από την ημέρα της αποχώρησης του Πεπ μέχρι σήμερα «δεν έτυχε να επικοινωνήσει ο ένας με τον άλλον», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός σούπερ σταρ.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top