Δεν πήγε για δηλώσεις ο Σερ Άλεξ μετά τη «σφαγή» στο Μάντσεστερ

«Πολύ σκληρή η απόφαση του διαιτητή»

Δεν πήγε για δηλώσεις ο Σερ Άλεξ μετά τη «σφαγή» στο Μάντσεστερ

Πυρ και μανία με την κάκιστη διαιτησία ήταν ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, μετά την λήξη του αγώνα της ομάδας του με την Ρεάλ Μαδρίτης και έτσι επιστρατεύθηκε για δηλώσεις ο Μάικ Φίλαν.

«Άφησα πίσω μου τα αποδυτήρια σε άσχημη κατάσταση. Οι παίκτες ήταν πολύ νευριασμένοι, όπως και ο προπ��νητής μας», σχολίασε ο συνεργάτης του έμπειρου κόουτς, αιτιολογώντας την απουσία του.

Επίσης ισχυρίστηκε: «Είμαστε όλοι τρομερά απογοητευμένοι. Όλοι καθόμασταν στα αποδυτήρια και αναρωτιόμασταν το τι συνέβη και το πως έγινε αυτό που είδαμε όλοι. Ο προπονητής δεν είναι σε θέση να μιλήσει για τον διαιτητή και την απόφαση που πήρε. Η απόφαση αυτή ήταν πολύ σκληρή και πιθανότατα απίστευτη για την χρονική συγκυρία του ματς. Πιστεύω ότι γενικά ήταν μία απογοητευτική απόφαση. Χάλασε το παιχνίδι όμως πρέπει να προχωρήσουμε. Παίξαμε με την Ρεάλ Μαδρίτης σε μία φανταστική χρονική στιγμή με τον κόσμο μας στο πλευρό μας και όμως μία πολύ καλή προσπάθεια και εμφάνιση καταστράφηκε από μία απόφαση». Όσο για τον Ράιαν Γκιγκς τόνισε: «Όλοι μας είδαμε τον Ράιαν Γκιγκς να φτάνει τα χίλια ματς. Είναι κάτι τρομερό. Κάτι το φανταστικό και για τον ίδιο και για εμάς».

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top