Η Miss … Super league!- Δείτε ��ην ομορφότερη γυναίκα των ελληνικών γηπέδων!

Ποιανού ποδοσφαιριστή είναι σύζυγος η Λαρίσα Πσιόρζ;

Η Miss … Super league!- Δείτε την ομορφότερη γυναίκα των ελληνικών γηπέδων!
​Είναι Γερμανίδα, 29 ετών και παντρεμένη ήδη 6 χρόνια! Η Λαρίσα Πσιόρζ, σύζυγος του Ισπανού ποδοσφαιριστή της Κέρκυρας, Ντιέγκο Λεόν είναι μία από τις πιο σέξυ γυναίκες των ελληνικών γηπέδων!
Η ίδια μιλά για τη ζωή της στην Κέρκυρα, τις επτανησιακές λιχουδιές και τους λουκουμάδες και το αν την ενοχλούν τα αδιάκριτα βλέμματα.
«Η Κέρκυρα είναι ένα από τα πιο όμορφα και ενδιαφέροντα νησιά στην Ελλάδα. Όλα γίνονται με απόλυτη ηρεμία. Οι Έλληνες που έχω γνωρίσει είναι λίγο… ασυνεπείς, αλλά πάντα ήρεμοι. Νομίζω ότι κάνω διακοπές» δηλώνει η Λαρίσα που είχε εργαστεί για λίγο διάστημα ως μοντέλο.
Παραδέχεται πως της αρέσει πολύ η ελληνική κουζίνα και το αγαπημένο της γλυκό είναι «…κάτι νόστιμες μπάλες με μέλι και κανέλα», οι λουκουμάδες δηλαδή!
Η ίδια προσθέτει πως λατρεύει την Ελλάδα, αλλά δε θα έμενε μόνιμα εδώ, αφού οι δικοί της άνθρωποι είναι μακριά σε Ισπανία και Γερμανία.
Τέλος, σχετικά με τα αδιάκριτα βλέμματα των ανδρών όταν εκείνη πηγαίνει στο γήπεδο, η Λαρίσα παραδέχεται: «Ξέρω ότι με κοιτούν και αισθάνομαι πολύ άβολα. Δεν είμαι η γυναίκα που θέλει να είναι στο επίκεντρο. Ο Ντιέγκο είναι πολύ ήρεμος. Δεν τον πειράζει όταν με κοιτούν. Ούτε εμένα με ενοχλεί όταν τον κοιτούν οι γυναίκες» και συμπληρώνει: «Ο Ντιέγκο είναι ο άντρας μου, ο καλύτερος φίλος μου και το στήριγμα μου σε όλα».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top