Απερρίφθη από το Δ.Σ του Παναθηναϊκού η παράταση 2 ημερών που ζήτησε ο Φεϊζάλ

Σήμερα είχε συμφωνηθεί να καταβληθούν τα 28 εκατ. ευρώ

​Τέλος στο ενδεχόμενο να μπει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο Σαουδάραβας Φεϊζάλ έδωσε το ΔΣ των πρασίνων, αφού ο ίδιος δεν ήταν συνεπής στ�� χρονικό περιθώριο που του είχε δοθεί από την ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα, η προθεσμία να παρουσιάσει ο Φεϊζάλ την επιταγή και να βάλει τα 28.000.000 ευρώ στην "πράσινη" ΠΑΕ έληγε σήμερα, αλλά λόγω τεχνικών προβλημάτων όπως επικαλέστηκε ο ίδιος, ζήτησε παράταση δύο ημερών. Αίτημα, το οποίο απέρριψε το Δ.Σ των πρασίνων.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ αναλυτικά:
"Από τον Σεπτέμβριο του 2011 ο κ. Τσάκας ταλαιπωρεί την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τους οπαδούς του με πρίγκιπες και πριγκιποπούλες. Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ παρά το γεγονός ότι εξ' αρχής δεν θεωρούσε σοβαρό πρόσωπο τον κ. Τσάκα εξάντλησε κάθε δυνατότητα διερεύνησης του ενδεχομένου να υπάρχει φερέγγυος επενδυτής για τον Παναθηναϊκό.
Η απόφαση αυτή ελήφθη προκειμένου να μην μείνει καμία αμφιβολία σε όσους οπαδούς της ομάδας κατά καιρούς πίστεψαν ότι πίσω από τον κύριο Τσάκα υπήρχαν σοβαροί χρηματοδότες που θα βοηθούσαν στην επίλυση των οικονομικών προβλημάτων της ομάδας. Στα πλαίσια αυτά έδωσε την ευχέρεια στην πλευρά των δήθεν επενδυτών να ελέγξουν όλα τα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας και διευκόλυνε κάθε κίνησή τους παρά το γεγονός ότι εξ αρχής αμφισβητούσε τα κίνητρά τους.
Μάλιστα η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ συγκάλεσε για σήμερα το μεσημέρι δύο διοικητικά συμβούλια, προκειμένου να δεχτεί την επένδυση των 28.000.000 ευρώ, και κατόπιν να παραιτη��ούν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και να οριστεί το νέο ΔΣ από την πλευρά της Αυτού Υψηλότητας. Και τούτο παρά το γεγονός ότι μετά την περιπέτεια της ουδέποτε εμφανισθείσας επιταγής είχε γίνει σαφές ότι όλη υπόθεση είχε ελάχιστες πιθανότητες να έχει σοβαρή έκβαση.
Σήμερα το πρωί αιφνιδίως η νομική σύμβουλος του δήθεν επενδυτή ενημέρωσε την ΠΑΕ ότι δεν πρόκειται να καταβληθούν εντός της ημέρας τα χρήματα όπως είχε δεσμευτικά συμφωνηθεί και ζήτησε νέα προθεσ��ία για την Τρίτη. Είναι προφανές ότι αυτή η παρελκυστική τακτική δεν κατατείνει στην επένδυση στον Παναθηναϊκό αλλά αποτελεί μία πρωτοφανή στα αθλητικά χρονικά αθλιότητα.
Ο Παναθηναϊκός αφού εξάντλησε όλα τα περιθώρια ανοχής δεν μπορεί να επιτρέψει να διασύρεται άλλο η ιστορία του συλλόγου με αμφιλεγόμενα πρόσωπα και να εμπαίζονται οι φίλαθλοι και οι παράγοντες της ΠΑΕ. Ήδη δόθηκαν οι σχετικές εντολές προς τους νομικούς συμβούλους της εταιρείας να κινηθούν δικαστικά εναντίον αυτών που έβλαψαν με τις πράξεις και τη συμπεριφορά τους την ΠΑΕ.
Αυτονόητο είναι ότι υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες το ζήτημα για τον Παναθηναϊκό και τους δήθεν επενδυτές του κυρίου Τσάκα κλείνει εδώ οριστικά και ουδεμία συνέχεια μπορεί να δοθεί. Διότι έχει χαθεί πλέον κάθε σοβαρότητα από την πλευρά των δήθεν επενδυτών."
Ο Χρήστος Παναγόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά:
"Το Δ.Σ. αποφάσισε οτι δεν θα γίνει η Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου, καθώς όπως είχε αποφασιστεί στη ΓΣ και αποφάσισε να μην δοθεί παράταση άλλων ημερών για το ίδιο θέμα. Το ποσό δεν κατεβλήθη και προχωράμε στην επόμενη μέρα όπως είχε προβλεφθεί.
Όλες οι ενδείξεις δεν μας έπεισαν πως η προσπάθεια ήταν σοβαρή. Δώσαμε όλες τις δυνατότητες για να καταβάλουν τα χρήματα αλλά αυτό δεν έγινε. Θα βγει αναλυτική ανακοίνωση. Ηταν ένα πολύ ξερό mail που μας έστειλαν χωρίς εξηγήσεις για τους λόγους της παράτασης."
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top