«Τα είδα όλα» είπε ο Σπανούλης στη θέα της Ολυμπίας με μαγιό

Μίλησε για το παρατσούκλι του και τη «γλώσσα» στο ντέρμπι με Παναθηναϊκό

«Τα είδα όλα» είπε ο Σπανούλης στη θέα της Ολυμπίας με μαγιό

Πρώτη ανάρτηση: 22/11/2012 01:44​

Στη πρεμιέρα της εκπομπής του Πέτρου Κωστόπουλου «Βράδυ», ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για την αποχώρηση του από τον Παναθηναϊκό, τη σύντροφό του Ολυμπία αλλά και το πώς βγήκε το παρατσούκλι του, «Kill Bill».

Ο Βασίλης ήθελε από μικρός να είναι αρχηγός. Από τότε που έπαιζε φορώντας τη φανέλα του Αμαρουσίου. Παρά τις επιτυχίες του, έχει ένα ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ. Γιατί όμως ο Σπανούλης ονομάστηκε «Kill Bill»;

«Βγήκε από όταν αγωνιζόμουν στο Μαρούσι επειδή έβαζα κάποια μεγάλα σουτ εκείνη τη χρονιά» είπε ο Σπανούλης και συμπλήρωσε: «Ηταν και το παρουσιαστικό μου προφίλ χαμηλών τόνων». Όπως η Uma Thurman «θέριζε» με τη κατάνα της στο Kill Bill της ταινίας του Tarantino, έτσι και ο Σπανούλης «σκότωνε» τους αντιπάλους του, «στεγνά» και «σιωπηλά».

Σε ερώτηση του Πέτρου Κωστόπουλου για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που τον πίκαραν, ο Σπανούλης είπε ότι «αυτό είναι παράσημο», μία αναγνώριση δηλαδή στο ταλέντο του έστω και με αυτόν τον τρόπο.

Η συζήτηση γύρω από το μπάσκετ συνεχίστηκε, και σειρά πήρε το «ξύλο» με τους αντιπάλους του μέσα στο παρκέ. Ο Κωστόπουλος, για να «δει πόσο Kill Bill είναι ο Σπανούλης», του υπέβαλε μία δοκιμασία.

Οι άνδρες σηκώθηκαν, και βρέθηκαν μπροστά από δύο σανίδες που είχε τοποθετήσει η παραγωγή. Στόχος ήταν να σπάσουν -σαν καθηγητές Καράτε- από μία σανίδα. Πρώτος έριξε «καρατιά» ο γνωστός εκδότης και δημοσιογράφος, χωρίς να τα καταφέρνει. Ο «Kill Bill», με μία κίνηση α-λα master Miyaki του «Karate Kid», έσπασε με τη μία τη σανίδα, με τον Κωστόπουλο να αστειεύεται «είχε σάπιο ξύλο η σανίδα μου».

Για το ποιος ήταν ο λόγος που έφυγε από τον ΠΑΟ και τις φήμες που λέγονται ότι ήταν τα λεφτά, ο Σπανούλης απάντησε, ότι «τα πράγματα με ενόχλησαν. Υπήρχαν αντίθετες απόψεις με αυτές τις διοίκησης. Είχα πνευματική κούραση, δεν μπορούσα να αντέξω τέτοια πράγματα. Δεν άντεχα αλλά σέβομαι τους ανθρώπους της ομάδας του Παναθηναϊκού. Δεν ήμουν δυσαρεστημένος λόγω χρημάτων», αφήνοντας στη συνέχει ανάμικτα σχόλια για τον Ομπράντοβιτς. «Με τον Σάρας και τον Δημήτρη τον Διαμαντίδη είμαστε πολύ καλοί φίλοι».

Ο Πέτρος Κωστόπουλος έκανε δώρο στον σούπερστάρ του Ολυμπιακού μία κορνίζα, που απεικόνιζε τον ίδιο με κίτρινη φόρμα όπως η πρωταγωνίστρια στο Kill Bill.

Για τη γυναίκα του Ολυμπία Χοψονίδου είπε ότι «τα είδε όλα» τη στιγμή που την πρωτοείδε σε μία παραλία της Μυκόνου με μαγιό. Το «κονέ», δήλωσε, το έκανε ο συμπαίκτης του στην Εθνική, Γιάννης Μπουρούσης. «Μερικές φορές συμβαίνουν στη ζωή μας πράγματα τα οποία δεν τα περιμένουμε. Έτσι έγινε με την Ολυμπία».

Στη συνέχεια ο Κωστόπουλος αστειεύτηκε ως γνήσιος Λαρισαίος για το Βόλο, πικάροντας «χαϊδευτικά» τους Βολιώτες λέγοντας «Ο Βόλος είναι παράρτημα της Λάρισας».

Για την περίφημη στιγμή στο τελευταίο ντέρμπι των τελικών της Α1 Μπάσκετ, τη σεζόν που μας πέρασε κόντρα στον ΠΑΟ, όπου έβγαλε τη γλώσσα του έξω, ο άσος του Ολυμπιακού είπε: «Ήταν λόγω της στιγμής. Το γήπεδο γεμάτο, ένοιωθα πολλούς δυνατούς σφυγμούς. Έβαλα δύο τρίποντα συνεχόμενα, ήμουν εκστασιασμένος. Μου βγήκε αυθόρμητα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top